Hovudside

Hvordan åpne en Number Seven Master Lock

by Walther

Tallet syv (nr 7) Master Lock er en hengelås med en 1 1/8-tommers laminert stål kropp og en 3/16-tommers diameter og 9/16-tommers høye stål sjakkel. Låsen er en nøkkel hengelås, noe som betyr at man må åpne den med en nøkkel i stedet for en kombinasjon. Master Lock inkluderer to nøkler med låse --- primær- og reservedeler --- gjort for din spesifikke lås. Å åpne No. 7 Master Lock, trenger du bare å bruke en av disse to nøkler.

Bruksanvisning


•  Plukk opp en av dine nummer sju Master Lock-tastene i fingrene av din dominerende hånd.

•  Ta tak i låsen med ikke-dominant hånd. Vri låsen kroppen slik at bunnen av låsen peker opp nok til at du kan se nøkkelhull.

•  Plasser spissen av nøkkelen med nøkkelen hullet og deretter sette den inn i hullet.

•  Vri nøkkelen for å låse opp låsen og åpne sjakkelen.

•  Trekk ned på låskassen. Vri låsen kroppen til høyre eller venstre. Slip sjakkelen fra uansett sporet eller hull på et element som du hadde det tredd gjennom å sikre elementet.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke lenger har nøklene for en bestemt nummer syv Master Lock hengelås, ta nøkkelen til nummer hvis du har det --- nummer stemplet inn i metallet på hver tast for den opprinnelige sett med nøkler --- til en låsesmed eller maskinvare lagre for å bestille et nytt sett. Hvis du ikke kan bestille et nytt sett, ansette en låsesmed for å lage et nytt sett med nøkler fra et inntrykk av låsen eller å åpne låsen for deg.