Hvordan å bli brent på Food Off av en Gas Cooking Stove Top


En av de største skuffelser etter en deilig, hjemmelaget måltid er det opprydding som følger. Dette gjelder spesielt hvis noen av maten kokte over mens du var matlaging og er nå brent videre til gasskomfyr topp. Det vil ta noen albue fett, men det brent-på mat kan bli fjernet.

Bruksanvisning


•  Sug brenner ristene i vasken med oppvaskmiddel og varmt vann. Soaking fjerner mest brent-på mat. Etter brennerne suge, skrubbe dem med en plast skurerondell og skyll. Lufttørke brenner ristene i en tallerken rack.

•  Scrub brenner baser av gass komfyr med skurerondell, bruker oppvaskmiddel og varmt vann. For sta, brent-på mat flekker, bruk en avfettingsmiddel. Bløtlegg brent-på mat med avfettingsmiddel i 20 minutter for å bryte opp maten, og deretter fortsette å skrubbe. Tørk området rent med tørkepapir.

•  Rengjør brennerhoder og caps i en løsning av varmt vann og oppvaskmiddel. Plasser brennerhoder og caps i en gryte med varmt såpevann og suge til de brente matre oppløst. Fjern eventuelle gjenværende matrester med plast skurerondell. Skyll brennerhoder og caps og tørke grundig.

•  Lag en pasta ved å blande bakepulver og vann i en plastkopp. Dypp en skurerondell inn i pastaen og rengjør drypp panner. Etter skrubbing, skyll drypp panner med varmt vann og la dem tørke grundig.

•  Eliminer brent-på mat fra overflaten brennere av en gasskomfyr topp ved å fjerne dem i henhold til produsentens instruksjoner. Suge overflate brennere i varmt såpevann. Rengjør overflaten brennere med en skurebørste. La overflaten brennere til luft tørke grundig før du bytter.

Tips og advarsler


  • Rengjøre en hvit gass komfyr med en tosidig sletting pad. Skrubb med den ene side og rent gjenværende mat med den andre side av puten.
  • Hvis mat bobler over eller du søler noe på komfyren mens matlaging, rydde opp sølet med en gang. Dette reduserer mengden og alvorlighetsgraden av brente matre å rydde opp senere.
  • Kjøle hele gasskomfyr topp helt før du begynner renseprosessen.
  • Ikke bruk et metall barberblad å chip bort på brent-på mat. Du kan ved et uhell skrape opp gasskomfyr topp. I stedet bruker en plast sparkel.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler