Hovudside

Slik fjerner Burnt Pan rester fra en keramisk komfyr topp

by Walther

Keramiske komfyrtopper har gått lenger enn mange andre apparater for å glamorisere kjøkkenet, med sin slanke kropp linjer og glatte funksjoner. Men å holde at ansiktet ser ganske krever mye omsorg. Brent pan rester og tilberedt på fett er blant de tøffeste stedene å gå av komfyren toppen. Produsenter bruker og omsorgs guider anbefaler barberblad skrapere å fjerne brent pan rester, fett, smeltet sukker og plast, men for å unngå overforbruk. Hyppig bruk av disse verktøyene vil arr ovnen overflate. Keramiske kokeapparatet-toppen rensing kremer gjøre lite for å fjerne brent pan rester. Produkter som kan håndtere jobben som ovnsrens, skuresvamper og rengjøring ingredienser som inneholder ammoniakk er blant dem produsentene forsiktighet for ikke å bruke på komfyren toppen. Mest brent pan rester kan fjernes fra komfyren toppen, men får den av krever albue fett.

Bruksanvisning


Rengjøring en Smoothtop Stove


•  Fukt en ren klut med varmt såpevann, og la den på stedet i flere minutter for å løsne noen brent pan rester som kan tørkes av komfyren toppen.

•  Tørk komfyr med et rent tørkepapir.

•  Fukt tørkepapir lett med rent vann, og hell en krone-størrelse porsjon balsam og renere laget spesielt for ovn og komfyr-top kokekar. Den inneholder ingen ammoniakk og er sikker for bruk på glass og glass-keramisk komfyr topper.

•  Skrubb brent pan rester område med sterke slag og sirkulære bevegelser inntil fingrene ikke lenger oppdage ruhet.

•  Vask komfyr med klut fuktet med varmt såpevann, tørk deretter komfyr med et rent tørkepapir.

•  Spray tørkepapir med en sprut av multisurface, ammoniakk-fri glass renere å videre ren og polere komfyren toppen. Noen savnet rest eller skyet områder vil dukke opp i glans. Gjenta balsam og renere skrubbing, vasking og polering prosessen til alle synlige flekker fjernes.

Tips og advarsler


  • Rengjøre brent pan eller søppel det.