Hovudside

Betong svømmebasseng Crack Repair

by Walther

Sprekker i betongbassenger er vanlig og oppstår på grunn av en rekke årsaker, inkludert vinter sykluser med frysing og tining. Små og mellomstore sprekker er lett å reparere, krever riktig verktøy og en stødig hånd.

Forberedelse


Drenere vannet fra bassenget. Utvide størrelsen på sprekken ved en tomme på hver ende og en halv tomme i dybden ved hjelp av en sag med en diamantskive. Fjern eventuell løs betong og rusk fra rundt og inni sprekken med en pensel og la det tørke.

Reparasjon


Påfør caulk inni sprekken med en fugepistol og fylle inntil en kvart tomme under kanten og la den tørke. Bland mengden av kommersielt tilgjengelige gips eller småstein basseng reparasjon lapp du trenger med bindemiddel til en gjennomførbar konsistens. Skyv forberedt patch inn i sprekken med en sparkel så det dekker kvart tomme plass mellom caulk og toppflate. Trykker den lett å fjerne luftbobler.

Siste finpuss


Glatte ut lappet området med en sparkel og tamp det med en fuktig svamp så den ligner konsistensen av den omkringliggende overflaten. Påfyll bassenget når reparasjonen patch er helt tørt.