Hovudside

Hjem Rettsmidler for Hair Spray Fjerning Fra Bathroom Floor

by Walther

Hjem Rettsmidler for Hair Spray Fjerning Fra Bathroom Floor

Vi har en tendens til å legge mye tid til å gjøre oss selv ser bra ut på badet. Vi nappe øyenbrynene, ta på sminke, dusj og fikse håret vårt. Dessverre kan vi la mye rot bak: rosa blush på benkeplater, foundation skvett på veggene og hårspray på gulvet. Rengjøring telleren og vegger er ingen big deal, men får hårspray av gulvet kan være veldig vanskelig.

Rengjøring med sjampo og oppvaskmiddel


Hvis du finner ut at du terrorisert av at en klebrig flekk på badegulvet, du kommer til å trenge å rydde opp. Det synes imidlertid at ingen bad renere kan gjøre utslaget. Når dette skjer med deg, prøv sjampo eller parabol-vaskemiddel. For sjampo: helle en liten mengde sjampo på gulvet og forsiktig gni det inn igjen det der i 15 til 20 minutter.. Det er den største nøkkelen til å rydde opp i spray; slik at sjampo for å suge inn i flekken. Etter tiden er ute, ta en fille eller skrubbe og gni forsiktig ut hårspray. Et annet triks er å bruke oppvask vaskemiddel. Ta en liten mengde, og blande det med en liten mengde vann. Bland ingrediensene sammen til du lage en tykk pasta. Scoop lim på hårspray flekk på gulvet og la den til å sette inn i opptil 20 minutter. Når tiden er ute, kan du bruke en våt svamp til å rydde opp parabolen såpe sammen med hårspray.

Natron metode


Når alt annet svikter, kan du bruke natron. Bland en liten mengde natron sammen med litt vann. Bland de to sammen til en tykk pasta former. Sett natron lim på hårspray flekken. La lim på i ca 10 minutter. Ta en myk svamp og lett gni ut hårspray. Gjøre dette veldig forsiktig fordi hvis gnidd for hardt, kan det backing brus ta glasur av av fliser. Når du er ferdig, vil flekken og stokk av hårspray borte for alltid.