Hovudside

Hvordan å rense en Aboveground Pool sikkerhet Cover

by Walther

Hvordan å rense en Aboveground Pool sikkerhet Cover

En pool sikkerhetsdeksel er forskjellig fra standard solenergi eller vinter bassenget dekker ved at sikkerhetsdeksel er trukket stramt over overflaten av bassenget. Spenningen av dekselet hindrer således en person eller et dyr i å komme inn i vannet. Imidlertid er et sikkerhetsdeksel som ligner på andre typer av bassenget dekker i at det må rengjøres og godt vedlikeholdt for å fungere som den skal. Heldigvis, rengjøring en pool sikkerhet dekke er en relativt enkel oppgave. Alt som kreves er noen grunnleggende pool forsyninger, en hjelper og en ekstra ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Fjern alle løse rusk fra toppen av bassenget sikkerhet dekke. Bruke et basseng børste med lange håndtak for å skyve bort noen blader eller grener. Fordi et sikkerhetsdeksel er stram over overflaten av bassenget, bør ingen stående vann har samlet seg på toppen av dekselet. Dersom en liten mengde av vann er til stede, men bruke børsten til å presse så mye av den av dekslet som mulig.

•  Koble fra alle unntatt fire av hold-ned fjærer eller ankere rundt omkretsen av bassenget. Tillate fire av hold-downs å forbli festet i hjørnene av bassenget.

•  Plasser en hjelper på motsatt side av bassenget fra deg selv og hekt det ene hjørnet. Som hjørnet er hektet av, begynne å trekke dekselet av bassenget ved å brette den over seg selv. Hjelperen bør gripe dekselet for å holde den fra å falle i vannet. Fortsett unhooking de rester hold-downs, brette dekselet over seg selv for å holde den ut av vannet.

•  Fjern dekselet fra bassenget helt, distribuere vekten av dekselet mellom deg selv og din hjelper. Legge lokket på bakken og spre den ut. Fullføre rengjøring dekselet ved spyling det ned med en hageslange og spray munnstykke. Spray dekselet før du har fjernet all smuss og skitt.

•  La sikkerhetsdeksel til tørk i solen. Hvis du planlegger å lagre dekselet, må du vente til dekselet har tørket og strø en liten mengde talkum over hele overflaten av sikkerhetsdekselet. Pulveret bidrar til å beskytte materialet mot elementene og holde den myk. Fell dekselet pent og legg den på et tørt område. Ellers plassere dekselet tilbake på bassenget ved hjelp av hjelperen.