Hovudside

Hvordan holde fugler ut av et svømmebasseng

by Walther

Hvordan holde fugler ut av et svømmebasseng. Etter å ha tilbrakt tusenvis å installere et svømmebasseng, kan du finne deg selv tilbringe timer du ikke prute for rengjøring fugleskitt av din bassengområdet. Heldigvis for deg, det er mange måter å avskrekke fugler. Prøve flere og finne det som fungerer best for deg.

Bruksanvisning


•  Fjern alt som kan tiltrekke fugler til hagen din, for eksempel en fugl som mater eller en fugl bad. Ta bort alle blomster eller planter som kan lokke fugler inn i hagen din.

•  Kjøp en falsk kopi av en predator å skremme fuglene bort. De fleste velger ugler, som kan plasseres i eller hang fra et tre eller markise. Noen fugler kan svare bedre til gummi slanger plassert på solenergi dekke, eller rundt omkretsen av bassenget.

•  Hold fuglene unna ved å flytte rovdyr hver dagene. Noen pool eiere tror det er lettere å kjøpe en mekanisk kopi som registrerer bevegelse. For eksempel vil noen ugle kopier blafre med vingene eller flytte hodet når de forstand bevegelse i din hage.

•  Velg en holografisk produkt for en mer estetisk tiltalende alternativ, slik som for eksempel Irri-kassett (se Ressurser nedenfor). Kombinasjonen av bevegelsen og lysreflekterende fra vannoverflaten vil holde fuglene ut av svømmebassenget. Alternativt, noen mennesker liker et produkt som kalles Terror Eyes, som er en ballong med holografiske øyne (se Ressurser nedenfor).

•  Plasser et leketøy eller objekt i vannet når bassenget ikke er dekket. Noen pool eiere si en oppblåsbar delfin fra FlippyDolphin.com vil holde fuglene ut av bassengområdet (se Ressurser nedenfor).

•  frastøte fugler med lydbølger. Mens vanligvis reservert for å holde fugler ut av store områder som felt, parker eller idrettsstadioner, kan en sonisk eller ultralyd system være svaret for en stor fugl problem. Disse er som regel unødvendig av huseiere og er mye dyrere enn andre metoder, som de kan koste flere hundre dollar.

Tips og advarsler


  • Replikaer av alligatorer eller coyotes som er lagt i vann, har blitt brukt effektivt for å holde fugler unna store områder.
  • Noen metoder er mer effektive mot visse fuglearter enn andre. Bruk AbsoluteBirdControl.com liste for å finne ut hva som fungerer best for duer, stær, grackles, kråker, måker, hakkespetter, svelger, spurver, ender og gjess (se Ressurser nedenfor).