Hovudside

Hvordan Repot Tropical Plants

by Walther

Hvordan Repot Tropical Plants

Mange planter krever repotting hvert år eller to for å sikre at de holder seg friske. Tropiske planter som er dyrket innendørs blir ofte puttet og Mens de fleste generelle Repotting regler kan brukes til repotting tropiske planter, er det noen varianter du kanskje ønsker å gjennomføre, slik som litt under-potting anlegget ditt, for å forhindre at tropisk plante fra lidelse fra transplantasjon sjokk.

Bruksanvisning


•  Vær oppmerksom på tegn som kan tyde på at du trenger å repot. Tropiske planter trenger kanskje ikke å være repotted hvert år, i motsetning til mange potteplanter, men tegn som svak plantevekst eller synlige røtter viser fra bunnen av potten, er tegn på at du bør repot.

•  Begynn repotting prosessen i høst, spesielt hvis anlegget har tilbrakt sommeren utenfor. Planter som har vokst utendørs i løpet av sommeren kan oppleve en høyere vekst enn vanlig og kan ha vokst ut av sin pott, i henhold til Louisiana Hage Showplace ..

•  Fjern anlegget fra den gamle potten. Du må kanskje legge vann til anlegget og la den sitte i en time for å løsne sidene av potten, råder Texas A & M University Extension. Prøv å unngå å trekke potten ut av stammen sin. Snu potten sidelengs eller opp ned, og med en vridende bevegelse, trekk kjelen fra roten.

•  Skjær vekk eventuelle skadede root saken med små hagesaks. Unngå å kutte friske røtter, da dette kan føre til irreversible skader på anlegget ditt.

•  Legg frisk jord til den nye potten, som ikke bør være mer enn én størrelse større enn den gamle potten. For eksempel, hvis din gamle potten var 8 inches, den nye potten bør ikke være mer enn 10 inches. Sette din tropisk plante i en pott som er flere størrelser større enn sin eldre potten kan hindre ny vekst, ifølge Louisiana Nursery Showplace. I tilfeller hvor anlegget ikke har fått større, men du ønsker å repot i forbindelse med forfriskende jord, valgte rett og slett en ny pott som var av samme størrelse som den gamle potten. Legg akkurat nok jord slik at når du setter din tropisk plante rot i potten, toppen av roten når omtrent to inches under toppen av potten.

•  Fyll potten med ekstra jord rundt roten. Ikke fyll jord til et høyere nivå enn det som var i den gamle potten. Legg mindre jord for tropiske planter enn for andre potteplanter. Jorda må fylles ut bare til toppen av roten pære. Hvis dine spesifikke tropisk plante krever at noen av roten bli eksponert for luft, sørg for at du er forsiktig med å dekke det med jord.

•  forsiktig vanne planten bare å fukte jorda, og returnere det til den beste plasseringen for sin lette kravet.

Tips og advarsler


  • Det gjenbruke en pott, vaske en gryte med vann og en skrubb børste og vaske alle potter i en løsning av en del flytende blekemiddel i ni deler vann, ifølge Texas A & M University Extension.