Hovudside

Slik installerer Motion Sensor Flomlys

by Walther

Installere bevegelsessensor flomlys vil lette dine bekymringer om å kjøre opp til et mørkt hus eller vandre langs en mørk path.The sensor i flomlys svinger på et sterkt lys, belyse mørke områder, slik at du kan navigere safely.You kan kjøpe bevegelse lys på din lokal belysning forsyning butikk eller jernvarehandel. Erstatte en nåværende lampen med en bevegelsessensor flomlys er noe du kan gjøre enkelt, men hvis du ikke har en elektrisk krets tilgjengelig på stedet der du vil installere lys, må du leie en elektriker til å installere en ny linje for deg. Les brukerhåndboken for nærmere detaljer om din spesielle bevegelsessensor flomlys.

Bruksanvisning


•  Slå av kretsen i din elektrisk boks som styrer elektrisk linje der du skal installere bevegelsessensor flomlys.

•  Installer en ny strømboks hvis den du har i dag er for liten for din bevegelsessensor flomlys. Skru ut skruene som holder den elektriske boksen til veggen med en stjerneskrutrekker. Skru skruene inn i nye elektriske boksen der den gamle boksen var plassert.

•  Monter den nye bevegelsessensoren til den elektriske boksen i henhold til produsentens instruksjoner og deretter koble ledningene. Mate ledninger gjennom gummipakningen i den elektriske boksen; koble de hvite ledningene (nøytral), svarte ledningene (varme) og bart kobber eller grønne ledninger (jord) med ved å skru en wire-kontakt til alle tre.

•  Skru av ligaen skruer på plass med skrutrekkeren. Pakningen på baksiden av ligaen bør forsegle rundt kanten av sekstenmeteren. For å holde fuktigheten ute, gjelder silikon caulk rundt pakningen med fugepistol.

•  Plasser bevegelsessensor flomlys mot det området du ønsker å dekke, dirigere lyset til det området du ønsker belyst. Angi distansen området du vil ha på indikatoren på lyset. Du bør også være i stand til å velge en automatisk shut-off tid for lyset.