Hovudside

Hvordan Kill Dusj Mugg

by Walther

Dusj mugg er svært vanlig. Ofte youâ € ™ ll se mugg forming først i fliser fugemasse og i hjørnene av dusjen. Mørke flekker fra å spre seg over et par dager til et par uker er nesten alltid mugg. Mugg vil fortsette å vokse og spre seg med mindre den er drept.

Heldigvis er det ikke veldig vanskelig å drepe mugg i dusjen. Du må rett og slett velge de riktige typer rengjøringsmidler og (vanligvis) gjør litt av skrubbe.

Bruksanvisning


•  Åpne døren bad. Åpner også vinduet på badet, hvis badet har en. God ventilasjon er gunstig - og av og til nødvendig - når du bruker rengjøringsprodukter.

•  Rengjør dusjen hvis det er Hasna € ™ t blitt renset på en stund, og er usedvanlig skitne med sot enn mugg. Bruke vanlig såpe, varmt vann og en svamp. Skyll dusjen - fliser, dør og inventar - med rent vann og tørk med et håndkle.

•  Ta på gummihansker for å beskytte hendene fra tøffe rengjøringsprodukter, og spray hele dusjrommet med en anti-mugg spray beregnet for bad. Vær spesielt oppmerksom på innstøpte områder og ethvert område som viser synlig mugg vekst. Det vil som regel dukke opp som svart flekkete områder. Hvis din dusj har en gardin i stedet for en dør, tar det av for å vaske seg. Dusjforheng vanligvis kan være maskin-vaskes.

•  Forlat rommet, og gi mugg spray litt tid til å drepe alle mugg. Dette ikke? € ™ t ta lang tid - men gi det minst 15 minutter. Les etiketten. Noen produkter kan kreve mindre eller mer tid enn dette.

•  Skrubb showerâ € ™ s overflater med en fuktig svamp. Du må kanskje bruke en skrubb børste eller slip nylon svamp for tungt med mugg områder.

•  Skyll dusjen godt med varmt vann for å fjerne rengjøringsmiddelet. Hvis dusjen har en håndholdt dusjhode, kan du spraye ned vegger og inventar med dette. Ellers, bare skru på dusjen, for å la den gjøre det meste av skylling arbeid, og tørk ned veggene med en ren svamp eller klut.

•  Hold døren åpen til badet. Peke en vifte mot dusjen og slå den på. La den stå på til dusj-området er helt tørt.

Tips og advarsler


  • Forhindre fremtidig mugg vekst ved å skylle dusjen etter hver bruk og frotté det tørke, eller bruke en nal på veggene og dusj døren. Prøv å holde rommet så godt ventilert som mulig. La døren stå åpen, spesielt rett etter youâ € ™ ve dusjet.
  • Anti-mugg spray vanligvis inneholder blekemiddel. Dette kan reagere farlig med andre rengjøringsprodukter. Dona € ™ t bruke disse med andre rengjøringsmidler.