Hovudside

Hvor mye vann gjør en Blomstrende Pear Tree trenger?

by Walther

Hvor mye vann gjør en Blomstrende Pear Tree trenger?

For pære elskere, det er noen få øyeblikk som overgår trekke et hjemmelaget pære av treet og bite i det. En sunn, høstet pære er resultatet av en lang liste av dyrkingspraksis inkludert jordbearbeiding, gjødsling, beskyttelse mot sykdom og skadedyr og mange andre. Uten tvil den viktigste av disse praksis er en vanning tidsplan som gir for alle fukt behov pæretreet, og samtidig unngå problemer forbundet med over vanning.

Planting Tid


Pæretrær vanligvis trenger en stor dose av vann når treet er etablert utenfor. For hjemme planters, såkalte "dverg" eller "semi-dverg" trær er startet under kontrollerte forhold, deretter transplantert til utenfor jord. Når disse trærne er transplantert utenfor, suge to liter vann i jorden rundt transplantasjon.

Dyrking


Vanning krav som treet vokser er i stor grad avhengig av klimaet der de vokser. Varmere, tørketrommel klima som de i Texas, for eksempel, vil kreve ytterligere vanning for å supplere det treet mottar fra nedbør. Unge trær bør vannes minst ukentlig; som treet vokser, kan du sikkerhetskopiere av vanning til annenhver uke. Pæretrær er relativt tørke tolerant når de når modenhet, men kvaliteten og størrelsen på pære innhøstingen kan ofte avhenge av hvor mye fuktighet treet mottar.

Andre Care Tips


En pæretre som lider av tørkestress vil vise blad visner, gulning og redusert ny vekst. Men disse kan også være symptomer på andre pæretre plager som en invasiv luke befolkningen i nærheten som kan være uttapping fuktighet fra treet eller av sykdommer som Pærebrann. Hvis aggressiv vanning ikke gjenopprette pæretre til normal helse, er det bedre å undersøke muligheten for en av disse andre plager enn å risikere å forlate treet mer utsatt for sykdom og soppinfeksjon ved vanning det for mye.

Andre hensyn


Vanning krav er også svært avhengig av den spesifikke kultur av pære du vokser. Når du velger en sorten, alltid være sikker på å spørre barnehagen som til de spesifikke vanning behov for at sorten. Andre nyttige kilder til vanning anbefalinger er lokale University Extension kontorer. Din lokale forlengelse kontor er ikke bare kjent med klimaet i ditt område, men også med de typer pære som passer best til området.