Hovudside

Hvordan jeg Rengjør Indoor Air Conditioner Coils Do?

by Walther

Hvordan jeg Rengjør Indoor Air Conditioner Coils Do?

Klimaanlegg er store energiforbrukere når den ikke vedlikeholdes riktig. Regelmessig rengjøring av filtre, spoler og finnene er nødvendig for å hindre overdreven bruk av energi. Smuss i luftfiltrene hindrer luft fra å reise gjennom maskinen. Finnene av klimaanlegget må være rett. Eventuelle bend vil føre til ytterligere hindring. Omsorg når du rengjør spoler er nødvendig for å unngå å kutte hendene og bøye spoler. Bruk en profesjonell servicetekniker hver årene for å sikre klimaanlegget blir vedlikeholdt skikkelig.

Bruksanvisning


•  Spray kaldt vann på spoler av klimaanlegget ved hjelp av en høytrykkssprøyte slange vedlegg. Spray spoler på baksiden for å skyve skitt ut slik den kom i. Spray vannet så rett som mulig inn i spoler for å forhindre bøying.

•  Støvsug ventilene ved hjelp av en våt vac å fjerne vann og skitt som har samlet inn.

•  Kjør en stiv stålbørste lett over finnene å fjerne oppsamlet skitt. Ikke bruk en klut for å hindre samling av lo og for å redusere sjansen for å kutte hendene. Bruke et biologisk nedbrytbart vaskemiddel på bust av børsten for å hjelpe til med rengjøring.

•  Påfør syre renere til spoler hvis det er røyk flekker stede eller tung skitt. Spray eller tørk av syre renere og la på for tiden indikert av instruksjonene på emballasjen. Skyll av syre renere for å hindre skade på spoler.

Tips og advarsler


  • Ring en servicetekniker for å rense spoler hvis du er bekymret for å bøye dem.