Hovudside

Infrasonic Soot Rengjøring

by Walther

Infrasonic Soot Rengjøring

Noen lyd frekvens under 20 hertz kalles infralyd og er sikrere og mer effektiv for rengjøring oppvarming enheter fordi lydbølgene dekke hele området på en gang og infralyd ikke forårsaker skade på veggene i ovn eller peis. Sotpartikler kan være så mikroskopisk at de blir innebygd i små sprekker eller bundet til materialer så dypt at de er nesten umulig å rengjøre. Sot reagerer også på de naturlige oljer i huden, slik at den fester hardere til overflaten av enheten. Infrasonic rengjøring er mer hands-off og mindre skadelig for utstyret ditt.

Bruksanvisning


•  Installer infrasonic utstyr. Hver produksjon vil ha konkrete anbefalinger, men for alle merker oppvarming enhet må stenges ned før installasjon. I noen tilfeller en kjele kan stenges ned midlertidig å feste diffuser. En støtterammen må kanskje bygges hvis du arbeider med en stor enhet. Deretter må luftledningen bli matet inn i enheten og styringsenheten og lydgiveren skal festes. I noen tilfeller kan et hull har til å bli kuttet i kjelens vegg og røret er sveiset på, med en åpning til venstre for styreenheten, lydgiver og en kjølerøret, hvis det er nødvendig.

•  Kjør oppvarming enhet kontinuerlig. Oppvarming enhet må overvåkes for frekvensen av sot oppbygging. Ifølge Strøm-Gen Worldwide, er dette gjort ved å kjøre oppvarming enhet uten å stoppe (sjekk med spesifikke rengjørings modeller for nøyaktige lengden) og deretter bytter til en 50/50 arbeidsmengde, noe som betyr lik tid av og på. I løpet av denne tiden, bør enheten også sjekkes for skader på veggene samt endringer i luftstrømmen, noe som kan påvirke varmekapasitet. Problemer, inkludert sot buildup, kan vanligvis løses ved rewelding slangen eller redusere mengden av rør som strekker seg inn i enheten.

•  Overvåk enhet. Infrasonic rensesystemer kan noen ganger støter vibrasjonsproblemer på grunn av kraften kommer fra oppvarming enhet. Dette kan endre renseevne. Hvis det er nødvendig, kan du installere vibrasjonsdempere som reduserer vibrasjonene med opptil 90 prosent. Fjærer og stempler er de eneste bevegelige deler i de fleste infrasonic rengjøringsmidler (som er tilfellet i Infrafone rengjøringsmidler) og kan bryte; også kan luftinntaket påvirke renseevne. Overoppheting kan oppstå på grunn av varmen fra enheten reiser gjennom forbindelsen til støvsugeren, så du må kanskje installere kjølerør. Når systemet er oppe og går, anbefaler Powertechnology.com vedlikehold hver tredje måned.

Tips og advarsler


  • Jo lavere fuktinnhold i din oppvarming enhet, jo mer effektiv infrasonic rengjøring være.
  • For vertikale enheter, vil sotpartikler falle til bunnen; horisontale enheter kan kreve at du bruker en vifte med jevne mellomrom.
  • Infrasonic rengjøringsmidler er utformet for å holde enhetene rent og ikke få dem rene, så en foreløpig rengjøring er foreslått.