Hovudside

Hjemmelagde Pesticider og mugg

by Walther

Hjemmelagde Pesticider og mugg

Plantevernmidler drepe insekter, mens fungicider bli kvitt mugg. Ifølge nettstedet Pays til Live Green, kommersielt gjort plantevernmidler er noen av de farligste stoffene som finnes i hjemmet. De kommersielle produkter som brukes til å bli kvitt insekter og mugg inneholder farlige giftstoffer, mens hjemmelagde produkter inneholder naturlige ingredienser som er trygge for mennesker og miljø. Lønner seg å leve grønt rapporterer mange mennesker bruker naturlig foretatt rengjøring produkter i disse dager, og naturlige, hjemmelagde produkter for hagen vil følge.

Pris


Kommersielt gjort plantevernmidler og soppmidler kan bli kostbar. Hjemmelagde produkter krever bare noen få ingredienser, som kan vanligvis finnes i kjøkkenskapet. De er som regel langt billigere enn butikk-kjøpte produkter.

Nøkkelingredienser


Hjemmelagde plantevernmidler er ikke laget for å drepe insekter, de er laget for å frastøte skadedyr. Nøkkelen til å gjøre dette på er å sørge for at de har en forferdelig smak eller lukt. Den viktigste ingrediensen i mange hjemmelagde plantevernmidler er såpe eller sterke smaker elementer som hvitløk eller chilipepper. Hovedingrediensen i hjemmelagde soppmidler er ofte natron eller kalium bikarbonat.

Oppskrift på hjemmelaget plantevernmidler


Bland sammen en kopp matolje og 1 ss flytende oppvaskmiddel. Bruke 2 1/2 ts av blandingen i en kopp vann. Spray på overflaten og undersiden av planteblader. Sørg for å bruke en oppvasksåpe som ikke har noen anti-bakterielle ingredienser eller det vil drepe plantene.

Oppskrift på hjemmelaget Soppdreper


Mix en avrundet spiseskje med natron, med en spiseskje av sitrus olje i én liter vann. Spray på bladene av planter berørt med mugg og sopp sykdom. Prøv ikke å helle på jord.