Hovudside

Slik fjerner lær Dye Flekker

by Walther

Slik fjerner lær Dye Flekker

Selv om skinn fargestoff er et flott verktøy for å gjenopplive skinnmøbler, sko og møbeltrekk, kan det være en svært vanskelig flekken for å fjerne fra klær eller annet stoff. Når lær fargestoff kommer i kontakt med klær, danner det det som kalles en "løs flekk", noe som betyr at det sitter på overflaten av fibrene, og derfor kan fjernes med visse vaskemidler. Selv om blekemidler kan brukes til å fjerne skinn fargestoff flekker, kan det også skade stoffet. Det er tryggere produkter som vil arbeide raskt og effektivt for å fjerne skinn fargestoff flekker.

Bruksanvisning


•  Bruk Rit Dye Remover for hvite å fjerne skinn fargestoff flekker fra hvite klær eller Rit Dye Remover for farger for fargede klær. Hell fjerner i en bolle og tilsett vann, etter anvisningen på pakken. Bland fargestoff fjerner og vann til det blir en lime.

•  Spre et gammelt håndkle, ark eller søppelsekk på en flat overflate for å hindre at området blir skadet i tilfelle fargestoff remover lekkasjer gjennom stoffet. Legg plagget på toppen og bruke lim direkte til stoffet, spre det jevnt over flekken. Tillate fargestoff remover å suge i noen minutter, lengre for tøffere flekker.

•  Bruk pensel eller fille å skrubbe flekken, beveger seg i sirkler over stoffet. Vask plagget i vaskemaskinen etter vaske retninger. La stoffet lufttørkes.

Tips og advarsler


  • Ikke plasser plagget i en tørketrommel. Hvis flekken ikke har kommet helt ren, vil du bare sette flekken dypere inn i stoffet.