Hovudside

DIY Klessnor Wire

by Walther

DIY Klessnor Wire

Snorene stadig blir en grønn løsning for husholdninger. Ved å ikke bruke den elektriske tørketrommel, reduserer du elektrisitet kostnadene, og som en ekstra bonus, hjelpe miljøet. Fordi det tar mer tid enn tørking i en maskin, vil ikke alle gå for å tørke klær på ledningen. Konstruere en klessnor er billig, krever ingen snekring ferdigheter og alle materialer er lett tilgjengelig.

Bruksanvisning


•  grave to hull ved hjelp av en spade eller en Posthole digger 24 inches dyp og 12 inches bred, noe som gjør at bunnen av hullet er ca 1-2 inches bredere enn toppen. Avstanden mellom stengene skal være 10 fot, avhengig av tilgjengelig plass i din hage. Hvis den andre enden av snora er et tre eller gjerde, så trenger du bare å grave ett hull.

•  Plant den T-formede innlegget i hullet og pass på å holde det rett. Hell 1/3 av sementen over den, opprettholder balansen av stolpen. Hell resten av sementblandingen etter at du er tilfreds med at innleggene er helt rett, og at sementen tidligere strømmet har herdet litt. Sørge for at området som dekkes ved bunnen av hullet er bredere enn toppen slik at når sementen herder den er sterk nok til å hindre bevegelse.

•  Legg trepinner rundt hvert av hullene på en lik avstand og binde ned T-formede innlegg ved hjelp av et tau. Knytte dem fra hull som allerede finnes i innleggene til slutten forankret i stakes, så det gjør ikke svaie frem og tilbake i vinden.

•  Tie i vinyl / naturlig tau, pipe til pipe, etter at sementen har herdet helt, noe som gjør at den er stram og sikker nok til ikke å falle når klærne er hengt på den. Sørg for å bruke vinyl eller naturlig tau; det ikke bøy eller strekk når spenning utøves på den.