Hovudside

Brannhemmende Kunstige Planter

by Walther

Brannhemmende Kunstige Planter

Hus og bygningsbranner kan være forårsaket av kunstige planter fanger brann, og noen brann forskrifter krever at kunstige planter i offentlige steder være brannhemmende. Ifølge en undersøkelse utført av Commercial Silk Int'l, de fleste statene krever kunstige planter for å være brannhemmende, særlig de i offentlige bygg. Kontakt Office of State Fire Marshal i staten for spørsmål eller for spesifikke krav.

Iboende brannhemmende Foliage


Iboende brannhemmende (IFR) løvverk inkorporerer brannhemmende materialer i produksjonsprosessen. Før plantene produseres, er brannhemmende kjemikalier spre seg gjennom det materiale som danner stengler, blader og undersiden av bladverket. De brannhemmende materialer er støpt inn i en kunstig plante. Disse kjemikaliene aldri slites av eller reduseres i styrke, og bladverket ser det samme som en ikke-brannhemmende anlegget. Anlegget er strukturelt lyd.

Topically brannhemmende Foliage


Topically brannhemmende (SFT) løvverk er enten sprayes eller dyppet i brannhemmende kjemikalier etter den kunstige planten er produsert. Denne prosessen kan ikke være like effektivt som IFR metoder fordi kjemikaliene ikke blir tilført i materialene og kunne slites av i tide. Hvis den aktuelle brannhemmende på nytt, kan plantene vises visnet, og en flekkete film kan vises. En topisk behandlet brannhemmende plante fremdeles er mindre tilbøyelige til å brenne enn en ikke-brannhemmende plante, og er derfor sikrere.

DIY Sprays


Folk kan bruke en brannhemmende spray på vanlige silke planter seg til å produsere brannhemmende løvverk. Polymer formler kan sprøytes på planten som en fin tåke, og det vil være klart når de tørker. Disse spray er luktfri, ikke giftig og biologisk nedbrytbare. Vær sikker på at flasken står det at produktet oppfyller nasjonale standarder som flammehemmer. Brannhemmende spray er tilgjengelig gjennom elektroniske distributører, på malebutikker og hjemme forbedring butikkene. Ifølge Care2.com, folk kan lage sin egen brannhemmende spray ved å kombinere syv gram av Borax med tre gram av borsyre og to liter varmt vann i en sprayflaske.