Hovudside

Frukttrær for en Florida Klima

by Walther

Floridas € ™ s varme klimaet er bra for voksende en rekke frukttrær. Florida har seks forskjellige USDA hardførhet soner, fra 8a, med mulige nedturer på 10 til 15 grader Fahrenheit i den nordlige delen av Florida, til 10b, med mulige lows av 35 til 40 grader Fahrenheit i det sørlige Florida. Mange frukttrær vokse i Florida klima, så lenge treet kan tåle de laveste temperaturene i en bestemt sone.

Mango


Native til India og Sør-Asia, har mango trær blitt plantet i Florida for godt over 100 år, ifølge University of Florida. Noen mango trær kan vokse til høyder på 100 meter. Trærne kommer i en rekke av sortar inkludert Glenn, Edward, Ruby og Florigon. Mango 'vekstsesongen er mai til oktober, og trærne modnes i tre til fem år. Mango frukt er rødlig eller gulaktig til oransje i fargen. Når frukten myker litt på treet, er frukten moden. Mango trær kan vokse i USDA hardførhet sone 10, som inkluderer Palm Beach, Lee og Dade fylker.

Bananer


Native til sørøstlige Asia, kan banantrær dyrkes i det sørlige Florida i USDA hardførhet sone 10. Limited kommersielle veksten har skjedd i Florida siden slutten av 1800-tallet. Hua moa er den vanligste sorten dyrket i det sørlige USA, men dette banan sorten har en lav toleranse overfor kulde. Sortar i Florida som er mer motstandsdyktig mot banan sykdommer er Goldfinger og Mona Lisa.

Stone Frukt


Stein frukt, fersken, plommer og nektarin trær dyrkes i Sør-, Midt- og Nord-Florida på nettsteder med god drenering. Steinfrukter har en hard pit inne. Steinfrukt trenger en viss mengde av kjøle timer for å produsere frukt og vokse. Fersken varianter for Florida inkluderer Tropic Beauty, UF Sun og UF One, som trenger 100 til 150 chilling timer. Nektarin varianter inkluderer Sunmist, UF Royal og Sunbest, som krever 225-275 chilling timer. Plomme varianter inkluderer Gulfblaze, Gulfbeauty og Gulfrose, som krever 250-275 chilling timer.

Critus Frukt


Floridas € ™ s sørlige og sentrale klima er ideelt for dyrking av sitrusfrukter, særlig grapefrukt og appelsiner. Myr er en grapefrukt utvalg som vokser godt i Floridas € ™ s klima. Grapefrukt er rund å oblate med gulaktig hud og buff farge kjøtt. Andre grapefrukt varianter inkluderer Ruby Red, Star Ruby og Redblush. Blant de oransje varianter som vokser i Floridas € ™ s klima er Valencia og Hamlin. Valencia er nesten steinfrie og har en tynn oransje hud med en appelsin, saftig kjøtt. Hamlin appelsiner er saftig og har en blek oransje farge. Hamlin trær er mer tolerante for kaldere temperaturer i nordlige Florida.