Hovudside

Hvordan hjelper Milk Thistle?

by Walther

Hvordan hjelper Milk Thistle?

Forskning tyder på at melk tistel og melk tistel ekstrakt kan være nyttig for leversykdommer, men dens effekt er ikke klarlagt, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Historie


Melk tistel bruk som en lever tonic går tilbake nesten 2000 år, skriver James A. Duke i "The Green Pharmacy Herbal Handbook". Medisinske tekster av Culpepper, Gerard og Westmacott, skriver i det 16. og 17. århundre, anbefales melk tistel frø og blader for å behandle plager i leveren, ifølge Maud Grieve, forfatter av "A Modern Herbal."

Tradisjonelle bruksområder


Tradisjonelle naturmedisinere kan foreskrive melk tistel frø, ekstrakt eller en te laget av melk tistel blader for å behandle gulsott, hepatitt, skrumplever, soppforgiftning, diabetes, diabetisk nevropati, morsmelk insuffisiens og kolikk, i henhold til Duke.

Moderne medisinsk bruk


Den tyske Commission E, som studerer urte og komplementære behandlinger for den tyske regjeringen, godkjenner melk tistel for behandling av leverskader fra giftstoffer, skrumplever og for kronisk betennelse i leveren.

Advarsel


Personer som er allergiske mot ragweed, ringblomst, prestekrager og andre medlemmer av Aster familien kan ha allergiske reaksjoner på melk tistel og melk tistel kosttilskudd. Melk tistel kan senke blodsukkeret. Diskutere alltid noen urte kosttilskudd eller behandlinger med legen din.