Hovudside

Tips om Making Roses vare lenger

by Walther

Tips om Making Roses vare lenger

Roser er ofte gitt som en sentimental gave. Dessverre, uten forsvarlig omsorg, rosene vil ikke vare lenge. Rosene kan tørke ut eller trekke en bakteriell infeksjon. Det er imidlertid flere tips du kan gjennomføre som vil gjøre din roser vare mye lenger enn de ville gjort hvis du bare stakk dem i en vase full av vann.

Klar Vase


For å hindre at rosene fra kontraktør en bakteriell infeksjon, må du forberede vasen du planlegger å bruke for roser. Legg 1/4 kopp blekemiddel til 2 kopper varmt vann og bruke den til å rense ut vase. Skyll vase under varmt vann. Du kan nå fylle vasen med varmt vann, men la det sitte til den er avkjølt til romtemperatur før du legger inn roser i det.

Utarbeidelse av Roses


Hold haug med roser opp ved siden av vasen for å finne ut hvor vannet linjen vil være. Fjern eventuelle blader som du ser på stilkene av roser som faller under at vannlinjen. Du må fjerne løv fra en ekstra 2 inches å imøtekomme for stammen skjæring som vil skje neste. Ta dine roser over til kranen og hold stilkene under rennende vann. Klipp 2 inches fra bunnen av stilkene med blomst saks. Skal du kutte på en 45-graders vinkel for å redusere sjansen for en luftboble inn i stammen. Plassere rosene umiddelbart i den utarbeidede vase.

Konserveringsmidler


Blomsterbutikker selger blomst konserveringsmidler i små pakker. Disse pakkene er også noen ganger referert til som blomster mat. Du kan bruke disse pakkene for å holde rosene friske lenger, eller du kan ty til å bruke noen hjem konserveringsmidler. Rosene krever sukker for mat. Legg 1/4 kopp brus eller 3 ss. sukker i rose vase for å oppfylle dette kravet. Neste, for å hindre bakterier fra vokser i vasen, tilsett 2 ss. eddik, en aspirin, en kobber penny eller 1/4 ts. blekemiddel.

Vedlikehold


Endre vann i vasen hver tredje dag. Hver gang du gjør dette, re-kutte stilkene. Trim 1/4 tommers av bunnen, og husk å kutte i vinkel. Legg til en ny konserveringsmiddel og sette vase unna direkte sollys. Plassere rosene i nærheten av en varmekilde vil også resultere i rosene dø raskere, så velg en plassering som har en jevn temperatur under 75 grader F. Hold et øye med eventuelle blomster som er døende og fjerne dem umiddelbart for å holde de andre roser sunt.