Hovudside

Hot Vann Machines

by Walther

Hot Vann Machines

The Environmental Protection Agency (EPA) funnet varmt vann utvinning å være den mest effektive metoden for å fjerne asbest fra tepper i nedre Manhattan etter kollapsen av World Trade Center. Varmt vann utvinning maskiner spray varm løsning på teppet og umiddelbart trekke den med et vakuum. Disse maskinene er i stand til å spyle skitt ut av teppet, og siden det meste av vannet er fjernet, vil teppet tørke i løpet av 24 timer.

Bolig Machines


Hjem damprensere fungere godt for søl og litt skitne trafikkerte områder, men ikke utføre dyp rengjøring er nødvendig for å overholde spesifikasjonene teppe produsenter garanti. Dupont - skaperen av Stainmaster teppe - anbefaler at du bruker bolig damprensere for lett jord bare og krever kundene å ansette en profesjonell rengjøring for å rense tepper med en kommersiell varmtvannsvifte hver 24 måneder.

Profesjonelle bærbare maskiner


Profesjonelle bærbare maskiner bruker mange motorer, pumper og varmevekslere for å trekke ut varmt vann og rengjøringsløsninger fra teppet. Noen av maskinene i denne kategorien krever to stikkontakter for å spre makt bruk gjennom to forskjellige kretser for å hindre overbelastning. Uttrekks tanker på bærbare maskiner er ikke stor nok for bruk i flom opprydding.

Lastebil Machines


Lastebil enheter har sine egne motorer eller bruke lastebil som strømkilde, slik at de er i stand til sterkere press enn er bærbare eller boenheter. Disse enhetene er i stand til å varme opp vann til koketemperatur, noe som øker deres renseegenskaper. De sterke støvsugere på disse enhetene hente mer vann enn gjøre bolig eller bærbare maskiner og de store uttrekkstanker på lastebil tillate for deres bruk i flom opprydding.