Hovudside

Home Security tips & triks

by Walther

Hjem sikkerhet er mer enn bare å sette opp en innbruddsalarm og anta at alt vil bli bra. Det betyr å betale forsiktig oppmerksomhet til ditt hjem, forbereder noen beredskap og bor klar over fotspor-on i nabolaget ditt. Det krever ikke mye penger. Med litt planlegging og fokus på detaljer, kan du gjøre hjemmet ditt sikrere og overbevise innbruddstyver å finne et annet mål et annet sted.

Sikre entryways


De viktigste entryways i ditt hjem er i første etasje, hvor innbruddstyver er best i stand til å få innreise. Jo hardere de må jobbe for å komme inn i hjemmet ditt, jo mindre sannsynlig er det å prøve. Bruk høy kvalitet deadbolt låser på dørene viktigste - vurdert til grad 1 eller grad 2 med minst en 1-tommers kast bolten som fester døren. Pass på at døren selv har en solid kjerne; metall er bedre enn tre for materiale, men hvis du bruker tre, sørg for at det er solid. Sikre vinduer eller skyvedører i glass med noe annet enn en enkel klinke - metallstolper plassert oppå dørens løpere eller blokk som holder vinduet fra å åpne mer enn noen få inches - og sette opp noen alarmsystem dekaler (selv om du ikke ' t har en alarm) for å gi ytterligere avskrekking.

Installere Lighting


Darkness er en innbruddstyv venn, slik at han kunne gjøre jobben sin uten å trekke oppmerksomhet til seg selv. Fjerne denne fordelen ved å sette opp effektive lyskilder i hjemmet ditt. Sørg for at verandaer og innganger er godt opplyst, og bruke bevegelsesdeteksjons lys i front og bakgård hvis du kan. Noen utelamper bør gi synlighet i minst 30 til 35 meter og har power kilder som er uavhengige av huset hvis det er mulig. Innendørs timere - billige å kjøpe og enkle å bruke - kan slå av og på lyset automatisk, noe som gir en illusjon av belegg selv når du ikke er hjemme. Bruk dem med lys som er nær et vindu eller lignende synlig fra utsiden, og ikke vær redd for å koble dem til radio eller TV også. (Lyden gir en ytterligere følelse av at det er bebodd.)

Møte Naboer


Naboer kan være dine beste venner når det kommer til sikkerhet i hjemmet. De er mer sannsynlig å legge merke til når ting er galt og kan ringe myndighetene når du ikke er hjemme. Ta deg tid til å bli kjent med folk ved siden av og over gaten fra deg. Ha dem over å se ballen spillet hver gang på en stund, eller ta dem med informasjonskapsler når du lage en batch. Kommunisere med dem ofte og la dem vite når du vil være ute av byen. Gi dem fritiden huset nøkkelen i stedet for å plante den utenfor hjemmet ditt: innbruddstyver er mye mindre sannsynlig å finne den. Og mens du bør forvente dine naboer for å hjelpe se hjemmet ditt, sørg for å gjengjelde tjenesten og holde et øye ut for uvanlig aktivitet rundt deres.