Hovudside

Hva skal jeg bytte nonstick kokekar med?

by Walther

Nonstick panner har et lag med teflon eller annet materiale som bidrar til å holde mat atskilt fra pannen under kokeprosessen. Denne pelsen til slutt slites av, og den pan ikke fungerer så godt som den pleide. Når maten begynner å holde seg til pannen, må du vurdere å erstatte den gamle pannen med en annen gryte som kan fungere som en midlertidig eller permanent løsning for dine behov matlaging.

Billige Aluminum Pans


Aluminiumsgryter har sett bruker i den kulinariske markedet siden de har ble oppdaget, hovedsakelig på grunn av sin lave pris, ifølge Easy Italian Cooking. Selv om du kan finne det nyttig å kjøpe en aluminiumspanne, kan du bli skuffet, som maten begynner å holde seg til det over en kort periode, og metallet begynner å deformere. Tykkvegget aluminium panner hindre fordreining problemet, men har fortsatt en høyere mottakelighet for problemer enn andre metaller. Prøv å gå for en tykkvegget eller nonstick lakkert aluminium pan.

Cast Iron


Noen av de eldste panner ble laget av støpejern og fortsatt se bruker i dag for en god grunn. Du kan aldri trenger å kjøpe en annen panne i livet etter å kjøpe en støpejern pan hvis du skal ta vare på jern. Du må sesong disse panner for dem ikke å holde seg. Sett nok olje til å dekke overflaten av pannen og varme opp oljen i noen minutter. Dette utvikler en slippoverflate på grunn av en kjemisk reaksjon mellom det varme og olje. Selv om praktisk, kanskje støpejern panner trett armen din hvis du har en masse matlaging å gjøre, spesielt hvis du har en delikat kropp.

Kobber


Mens kobber pans ser attraktive, de kan bevise en unødvendig utgift for den gjennomsnittlige hjemme kokk. Hvis du ønsker å få en kobber pan uansett, får man foret med rustfritt stål. Tinn-lined kobber pans slites ut og ruste lett, ifølge Chef Talk. Siden kobber leder varme jevnt og raskt, kan du fullføre matlaging mye raskere enn du ville bruke noen annen panne. Selv dyrt, kan du finne kobber en nyttig investering hvis du planlegger å gjøre noen profesjonell matlaging.

Rustfritt Stål


Hvis du ønsker en panne som du kan rengjøre enkelt, gå for rustfritt stål. Kokekar av stål ikke reagerer på syrer eller alkalier enten, noe som gjør dem usårbar for korrosjon. Selv om disse panner kan vare deg i lang tid, kan du bli skuffet over hvor de varme mat. De ikke leder varme godt nok til å gi en jevnt oppvarmet overflate, noe som gir deg varme og kalde flekker. Få en rustfritt stål gryte med en aluminium eller kobber plate i bunnen, noe som bidrar til å holde varmen jevnt levert i pannen.