Hovudside

Hvordan få sigarett brenner av en Seat

by Walther

Hvordan få sigarett brenner av en Seat

Røyke sigaretter rundt møblene kan bevise katastrofale. En droppet sigarett kan uhell brenne seter, arrdannelse møbeltrekk. Enten møblene er verdifull eller ikke, er en sigarett brenne i et sete skjemmende og krever rette. Forlate en sigarett brenne i et sete uten tilsyn kan føre til ytterligere skade, for eksempel ekstra slitasje på møbelstoff eller et større hull.

Bruksanvisning


•  Trim noen frynsete materiale eller tråder fra den brente stoff med neglesaks. Glatt stoffet i det forbrente området, selv om det er noen mangler flekker.

•  Bruk en håndholdt støvsuger til å rengjøre setet rundt det forbrente området. Støvsuging setet vil plukke opp left aske slik at det ikke ikke vil farge andre deler av setet.

•  Hell en dråpe mild ansikts såpe på en fuktig klut. Bearbeid fille over forbrente området uten å gni det inn. Bruk en blotting bevegelse for å plukke opp rester fra brenn.

•  Vent på den fuktede område på setet for å tørke. Støvsuge den igjen for å sikre at eventuelle overskytende rest blir plukket opp.

•  Påfør en skvett av epoxy til en flat trepinne og spre den tynt over sigarett brenne. Dette klarlakk vil forsegle kantene av stoffet, slik at de ikke vil gå av.

•  Deksel sigaretten brenne med et stykke av tilsvarende stoff. Skjær et utklipp av stoff som er akkurat stor nok til å dekke brenne. Påfør stoff lim på baksiden av stoffet, og plasser den lim-side ned på brenne. Holde stoffet på plass i 30 sekunder og slippe ut trykket. La limet tørke grundig før du bruker stolen.