Hovudside

Hvordan få Candle Wax Ut av Fabric eller Carpet

by Walther

Hvordan få Candle Wax Ut av Fabric eller Carpet

Når stearinen drypper på din stoff eller teppe, blir dette duftende husholdning glede et problem. Stearinen stivner og tørker som den kjøler, og etterlater en sprø konsistens som fester seg til klut og teppe fiber. Hvis finne deg selv skrape bort på stearinen til ingen nytte, ta tiltak for å fjerne voks og rest flekken for å ta med stoff eller teppe tilbake til førsteklasses stand.

Bruksanvisning


•  Skrap stearinen med en smør kniv for å fjerne løse biter. Arbeide langsomt for å unngå at smørn lenger ned i stoff eller teppe.

•  Plasser isbiter på toppen av voks i omtrent ett minutt å herde den. Skrap mer wax off.

•  Sett strykejernet på lav varme innstillingen og tillate det å varme opp. Legg en brun papirpose eller et papirhåndkle på toppen av voks. Strykejernet over papirpose eller et papirhåndkle for å varme opp voks på stoffet eller teppe. Dette slår voks i en flytende tilstand som absorberer i papirposen eller papirhåndkle. Løft papirpose eller et papirhåndkle opp til å trekke av voks. Gjenta prosessen med en ny papirpose eller et papirhåndkle å løfte resterende voks.

•  Hell rubbing alkohol på en ren klut og bearbeid flekker igjen av voks for å løfte dem. Skyll området med kaldt vann og klapp den tørr med en ren klut. Plassere en vifte i front av teppe eller stoff for å tørke den, hindrer muggen lukt og mugg fra å sette inn.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk jern metoden med papirhåndklær som har blekk på dem fordi blekket kan overføre til din teppe, forårsaker en flekk.