Hovudside

Hvordan bli kvitt Mold Rundt Shower Tile

by Walther

Hvordan bli kvitt Mold Rundt Shower Tile

Hvis du har stygg svart mold vokser i fuger mellom dusj fliser, har du sannsynligvis tror at det er bare kosmetisk og at tørke det bort regelmessig er en tilfredsstillende løsning. Du må vite at disse muggsoppsporer gjøre mer enn å ødelegge utseendet på din dusj - de kan ødelegge din helse også. Mold utgivelser sporer som blir luftbårne og kan utløse en rekke helseproblemer, særlig for de med allergi eller astma. Å bli kvitt muggsporer krever mer enn en rask rengjøring for å fjerne overflate misfarging. Heldigvis er mold lett å drepe med vanlige husholdningsprodukter.

Bruksanvisning


•  Bland en løsning av 3/4 kopp klorin til en gallon av varmt vann. Rør til bland godt. Gjelder for det berørte området med en klut eller svamp og la hvile i 30 minutter.

•  Skrubb med en skurebørste for å løfte og fjerne svart mold fra fugemasse og fliser. En gammel elektrisk tannbørste fungerer bra for å løfte og fjerne mugg i små sprekker. Skyll med kaldt vann og på nytt kloroppløsning. Skrubbing fjerner skitt og rester som gjør det mulig for blekemiddel for å nå hjertet av problemet. Skyll og la det lufttørke.

•  Fyll en sprayflaske med blekemiddel og vann og spray ned flisene på en daglig basis, å være sikker på å komme inn i alle sprekker og hulrom. La det lufttørke. Dette vil hindre mugg fra å vokse.

•  Øk luftsirkulasjonen på badet for å redusere fuktigheten. Bruk avtrekksvifte for å trekke varm steamy luft ut av badet. Vask fuktig håndklær og vaskekluter ofte for å redusere fuktighet og forhindre mugg eller mugg fra forming.

Tips og advarsler


  • Ifølge Spore Tech (se Ressurser), dreper klorin mugg på harde ikke-porøse overflater, men er ikke effektiv på treprodukter.
  • For alvorlige muggproblemer, ta kontakt med en profesjonell erfaren i å fjerne mugg.