Hovudside

Slik feilsøker en varmepumpe som er glasur Up

by Walther

Slik feilsøker en varmepumpe som er glasur Up

Din varmepumpe er avgjørende for å snu kalde dager og netter i varme og behagelige temperaturer alle kan sette pris på. Dessverre, kan en enhet som stadig glasur opp avta i ytelse og redusere den totale varmeeffekten effektivitet. Problemer med kondensatoren spoler og vannlekkasje er blant noen av problemene som kan føre til at enheten til is opp. Inspisere din enhet raskt og trygt for frysing problemer.

Bruksanvisning


•  Se etter tegn på vann under din utendørs varmepumpe. Inspisere den ytre overflate av den innendørs spole kabinett. Hvis overflaten er kald, eller vann vises under din enhet, er det sannsynlig ising eller fryser opp.

•  Åpne filterrommet på din enhet og inspisere filtrene. Hvis filteret har spor av is, slå av enheten. Åpne elektriske boksen ved siden av din utedel og sette effektbrytere til "Off". Slå av enheten varierer med ulike varmepumper, så henviser til enhetens veiledningen hvis du er usikker på hvordan du skal gjøre det.

•  Legg igjen din enhet i minst 1-3 timer og deretter slå den på igjen. La enheten varmes opp. Inspisere utedelen igjen etter spor av vann og is. Hvis enheten er fortsatt frosset, ta kontakt med en kvalifisert apparatet tekniker.

Tips og advarsler


  • Reparere en varmepumpe som stadig frysing kan være en svært vanskelig oppgave som krever en erfaren profesjonell, så ta kontakt med en kvalifisert apparatet tekniker.
  • Ikke forsøk å reparere din varmepumpe hvis du ikke har erfaring i å gjøre det. Du risikere å skade den ytterligere.