Hovudside

Formålet med orkan skodder

by Walther

Formålet med orkan skodder

Ved hjelp av orkan skodder på hjemmesiden din kan avgjøre om hjemmet ditt vil overleve en orkan eller kreve ombygging. Ifølge FEMA, "Hurricanes kan forårsake katastrofal skade på kystlinjer og flere hundre miles innlandet." Du kan ta skritt nå for å beskytte liv, familie og eiendom ved å installere orkan skodder på ditt hjem.

Funksjon


Det eneste formålet med orkan skodder er å gi beskyttelse for ditt hjem og innholdet. Skodder dekke eventuelle utvendige åpninger i hjemmet ditt, inkludert dører, vinduer og gavl vents. Dekker disse åpningene er avgjørende fordi orkan er svært kraftig, og hvis disse vindene inn i ditt hjem, kan de rive taket av, forårsaker omfattende sivile tap og til og med tap av liv. Orkan skodder også forebygge eller redusere skade fra vind-borne rusk ved å motstå virkningen.

Permanente Shutters


Det finnes fire typer permanente orkan skodder. Laget av louvered paneler som festes over vinduene, er det første Bahama skodder. Hus kan senke Bahama skodder under en storm og heve dem igjen senere for å tillate i sollys. En annen type er trekkspill skodder. Konstruert av ett eller to metallstykker med trekkspill-stil plissering, disse fester seg til den ene side av en utvendig åpning og brette over åpningen. Annen fast orkan lukkeren er kastet ned lukkeren. Rulle ned skodder feste til hjemmet eksteriør like over åpninger og senke manuelt eller elektrisk. Koloniale skodder er den siste permanent type orkan lukkeren. Disse er louvered skodder og fester på begge sider av et vindu. Koloni skodder nære på tvers av vinduet for å gi beskyttelse.

Midlertidige Shutters


Alle midlertidige skodder krever installasjon for hver orkan trussel; de krever lagring også. Det er tre typer av midlertidige orkan skodder. En type, den vanligste typen, er storm panel skodder. Storm paneler er korrugerte metallplater som festes til hjemmet med ekspansjonsbolter. Finer skodder er neste type. Laget av kryssfiner kuttet for å passe åpningen, kryssfiner skodder er den minst kostbare av alle skodder. Den siste typen er stoff panel skodder. Fabric panel skodder er relativt ny. Konstruert av spesialdesignet stoff, disse panelene møte orkan kode krav.

Fordeler


Orkan skodder gi immeasurable fordeler. De beskytte din eiendom og kan hindre økonomisk ruin. Det bokstavelig talt kan ta år å komme seg fra den økonomiske og følelsesmessige skader påført av en orkan. Ansette orkan skodder kan dempe slag. I tillegg, de fleste forsikringsselskaper tilbyr rabatter til huseiere som bruker orkan skodder. I Florida, er forsikringsselskapene lovpålagt å tilby rabatter til kvalifiserte huseiere. Ofte disse rabatter er betydelig. Den viktigste fordelen med orkan skodder er fred i sinnet. Å vite at du har tatt skritt for å beskytte liv og livene til dine familiemedlemmer er uvurderlig.

Betraktninger


Som med alle stor avgjørelse, når du kjøper orkan skodder, det er faktorer å vurdere. Kostnaden er en viktig faktor. Kjøpe de beste skodder du har råd. Et annet hensyn er fysisk evne. Er du fysisk i stand til å installere midlertidige skodder for hver orkan trussel? Hvis ikke, permanente skodder er det beste alternativet for dine behov. En endelig vurdering er estetikk. Noen skodder påvirke utseendet av hjemmet mer enn andre gjør. Dine personlige preferanser vil påvirke ditt valg.