Hovudside

Spiring av Schefflera arboricola Seeds

by Walther

Spiring av Schefflera arboricola Seeds

Dverg scheffleras (Schefflera arboricola), felles løvverk potteplanter, er også plantet som eviggrønne eksemplarer i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9B og varmere, hvor vintrene er frostfritt. Innendørs, er disse plantene ofte trent inn i et tre form, men i landskapet de vokser inn i 10- til 15-fots busker. Dverg scheffleras er lett å starte fra frø, som er tilgjengelig kommersielt, men kan også bli samlet inn fra eksisterende anlegg.

Seed Håndtering


Dverg Schefflera frøene spirer best når frisk. De små frøene er inne i 1/2-tommers, oransje frukten av modne planter. For å opprettholde frøene før såing, lagre dem på 75 til 85 grader Fahrenheit. Fordi dverg Schefflera er en tropisk plante, gjør frøene ikke kreve en chilling periode og vil spire så snart forholdene ligger til rette.

Potting Medium


Å hindre sopp sykdom kjent som demping av sykdom, må du alltid bruke et sterilt potting medium til å spire og vokse dverg scheffleras. Også, sterilisere potter ved å vaske dem godt med varmt vann og såpe, og deretter å dyppe dem i en oppløsning av en del blekemiddel oppløst i ni deler vann. Hvis du bruker en jord-mindre frø-start medium, begynne å gjødsle plantene straks med en en firedel styrke løsning av en vannløselig, løvverk potteplante gjødsel.

Lett


Dverg Schefflera frø trenger ikke lys for å spire. Plasser frøene på toppen av potting medium og dekk med 1/4 tommers av mediet. Firmaet frøene på plass og vann godt; holde middels fuktig, men ikke våt før frøene spirer. Når dverg Schefflera frøene har spiret, flytte spirene til et lyspunkt i direkte sollys, ca 5000 til 7000 fot-lys.

Temperatur


Fordi det er en tropisk plante, trenger dverg Schefflera varme forhold til spirer. Sett plantet frø der temperaturen vil forbli mellom 75 og 85 F; toppen av et kjøleskap er perfekt. Når frøene har spiret, er den beste plantevekst oppnås ved 65-90 F. Moden, vil etablerte planter tåler temperaturer mellom 35 og 105 F uten kulde eller varme skade, ifølge en webside på University of Florida hjemmeside.