Hovudside

Hvordan vakuum ut en Easy Set Pool

by Walther

Hvordan vakuum ut en Easy Set Pool

Easy Set svømmebassenger er en rimeligere versjon av en over bakken pool for de som ikke ønsker å gå gjennom bryet med å konstruere et basseng. Easy Set bassengene blir tatt vare på som vanlige svømmebassenger og krever det samme vedlikehold, herunder støvsuging. Støvsuging er prosessen med å fjerne rusk og andre forurensninger fra bassenget. Støvsuging er oppnådd ved bruk av utstyr som følger med de fleste Easy Set bassenger eller med en vannslange med tilbake hevert teknikk.

Bruksanvisning


•  Sett sammen din bassengets støvsuging utstyr. Hvis ingen støvsuging utstyr er tilgjengelig, får en vannslange. Se i bruksanvisningen for monteringsanvisninger, som hver type vakuum er satt sammen på en annen måte.

•  Prime din støvsuging utstyret i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis ingen støvsuging utstyr er tilgjengelig, tilbake sug å bruke hageslangen. Slå på slangen, sett den inn i bassenget, skru vannslangen av og skru den fra kran.

•  Kjør vakuum eller vannslange sakte over bunnen av bassenget, til alt rusk blir fjernet fra bassenget. Hvis du bruker en vannslange, kan prosessen ta lengre tid på grunn av dårlig suge av ryggen snylte.

•  Tilsett vann til bassenget for å erstatte eventuelle tapt under støvsuging. Fylle bassenget til forrige vannlinjen.

Tips og advarsler


  • Slå bassenget før støvsuging å tillate rusk å bosette på bassengbunn for enklere fjerning.