Hovudside

Hvordan kan jeg få hvite striper Out of Black Jeans?

by Walther

Hvite striper på svart jeans kan skyldes bruk av for mye vaskemiddel, undissolved vaskemiddel eller hardt vann mineralforekomster. I tillegg er lysekthet av fargestoff brukes til å farge jeans kan påvirke hvorvidt jeans til slutt begynne å strek, som noen fargestoffer falme mer enn andre. Å få hvite striper ut av sorte jeans krever at du finne kilden til de streker og deretter behandle / reparere jeans som trengs.

Bruksanvisning


•  Sjekk skrukker på dine jeans for pulver, eller klø en av de hvite striper på dine sorte jeans med en fingernegl.

•  Skyll jeans hvis du fant tydelige tegn på vaskeri pulver eller mineralforekomster, eller hvis du var i stand til å skrape bort noe av en strek med neglen. Etter at du skylle jeans, slå dem innsiden ut og tørk på lav varme, eller line-tørr, for å hindre falming.

•  Dye jeans hvis du mistenker at sprekkene kom fra falming. Den nøyaktige metoden å farge kommer helt an på jeans-godkjente svart fargestoff produkt du kjøper. Vanligvis innebærer dette soaking jeans i en vask eller bøtte fylt med en løsning av vann og fargestoff.

•  Hire et vann spesialist for å legge vann myknere eller legge til 1/2 ts. av salt for å vaske vann før vask jeans for å hjelpe oppløse hardt vann innskudd.

•  Snu jeans innsiden ut før vask for å hindre den mørke utsiden av dine jeans fra rubbing og iført når swishing rundt i vaskemaskinen.