Hovudside

Hvordan man skal beregne Landscape vedlikeholdskostnader

by Walther

Det er mer til liggende vedlikehold enn å klippe gress. Vedlikeholde landskapet kan inkludere gjødsling, luking, planting, klipping av hekker og trær og bygnings interessante. En profesjonell landscaper eller plen tjenesten kan gjøre alt vedlikehold for deg, men hvis du gjør noe av arbeidet selv, kan du spare ganske mye penger. Her er noen tips for å anslå landskaps kostnader.

Bruksanvisning


•  Gjør en grundig vurdering av landskapet med en spasertur gjennom. Ta en blokk og penn med deg slik at du kan ta notater. Se på trærne for å finne ut hvilke som må trimmes, som busker må trimmes eller erstattes og hvilke planter må plantes eller erstattes. Som du noterer hver jobb, legg merke til hvor ofte du ønsker det gjort så landscaper kan gi deg en mer nøyaktig anslag. Hver og en av disse jobbene vil legge til vedlikeholdskostnadene av landskapet på grunn av økt tid og arbeidskraft.

•  Planlegge et møte med landscaper eller plen tjeneste å gå over dine behov og be om et anslag. Få et kostnadsoverslag for arbeidskraft og en egen pris for forsyninger, for landskaps arbeidsplasser vil du gjerne ha gjort. Be om et estimat for rutinemessig plen service. Aldri enige til tjenesten før du har en skriftlig anslag. De fleste landskap vedlikeholdskostnader er basert på arbeidskraft og antall ansatte. Selv om kostnadene for tre menn er mye mer, vil jobben bli gjort raskt. De fleste landskapet vedlikehold, entreprenører kreve en minimum på $ 50 en time, per ansatt. Forvente å betale mer for spesielle jobber, som å plante et nytt område eller vegg.

•  Kjøp dine egne planter og forsyninger til å spare på kostnadene. Ikke bare er kostnadene redusert, men du vil være i stand til å velge planter og busker du ønsker. Mens du er shopping for plantene, finne ut kostnaden for tilleggsfunksjoner du trenger for plantings. Statister kan inkludere matjord og gjødsel, mulch, luke killer eller bug morder. Be om å få forsyninger levert som vil spare tid, for landskapet eller plen service, og kostnaden for ekstra arbeidskraft for å plukke opp og levere forsyninger.