Hovudside

Slik holder Røkelse Lukter i kjelleren

by Walther

Slik holder Røkelse Lukter i kjelleren

Kjelleren kan ha alle slags ubehagelige lukter. Selv etter kilden til luktene har blitt eliminert, kanskje etter vannskader, du kan fortsatt legge merke til noen ubehagelige lukter. Mens disse lukt luft ut og rydde vekk, maskere dem ved hjelp av røkelse. På denne måten vil du være i stand til å fortsatt bruke kjelleren som en funksjonell plass mens de ubehagelige lukt blir luftes ut. Velge en sterk røkelse duft og belysning det hver dag genererer en behagelig lukt i og masker dårlige kjeller lukt.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor lukten i kjelleren kommer fra. En muggen lukt er vanlig i mange kjellere og er forårsaket av mugg og fukt. Brenne røkelse så nær den stinkende område som mulig.

•  Velg en type røkelse å bruke for kjeller lukt. Noen vanlige typer inkluderer kjegle og sylinder røkelse, rørt pinner, solide pinner og løs røkelse. For å holde røkelse lukt rundt lenger, velger du en med en potent duft.

•  Sett opp røkelse du planlegger å brenne på et stødig bord nær kilden til lukten eller smelliest område av kjelleren. Røkelse kan være en brannfare, så vær sikker på at det er opp fra bakken og på noe stabilt.

•  Tenn røkelse. Vanligvis må du bruke en fyrstikk eller lighter for å tenne slutten av røkelse som er belagt. Når det begynner å røyke, det er tent og vil begynne å avlaste kjelleren lukt.

•  Overvåk røkelse som det brenner. Ikke la kjelleren hvis røkelse er fortsatt tent Hold brennbare gjenstander langt borte og slukke røkelse før du går bort.

•  tenne røkelse i kjelleren hver dag for å holde lukten sterk. Holde det tent i minst en time eller to for å være sikker på duften fyller rommet.

Tips og advarsler


  • Røkelse kan brukes til å midlertidig dekke opp en ubehagelig kjeller lukt, men kilden til problemet fortsatt bør behandles.