Hovudside

Bør jeg Steng av Pool å la døde alger Settle?

by Walther

Bør jeg Steng av Pool å la døde alger Settle?

Utseendet til svømmebasseng alger kan streiken frykt i et basseng eierens hjerte. Svømmebasseng alger kan slå rene bassenger i reelle messes på kort tid i det hele tatt, dessverre. Heldigvis behandlinger som kan kvitt en pool av alger forurensning eksisterer, med det eneste spørsmålet igjen blir hvordan å eliminere de døde alger. En del av løsningen på døde basseng alger er å stenge noen filtrering og la dem bosette seg, men andre tiltak må iverksettes i tillegg.

Alge Issues


I de fleste tilfeller er et svømmebasseng alger forurensning behandles av sjokkerende forurenset basseng. Sjokkerende et basseng for å drepe av en alge forurensning, men vil ikke fjerne de døde alger venstre. Døde alger i et basseng er så mikroskopisk liten at de fleste vil flyte i vannet, clouding den opp som svevestøv. Alger generelt er også så små at ikke alle kan bli fanget av et svømmebasseng filter når de har blitt ødelagt.

Bosetting Alger


I et svømmebasseng, døde alger trenger å være tung nok til å bosette til bunnen av bassenget for å tillate for støvsuging. Making døde svømmebasseng alger tung nok til å bosette til en bassengets bunn oppnås gjennom basseng clarifiers. En god svømmebasseng klare vil tvinge døde alger til å klumpe seg sammen, noe som gir dem nok vekt til å tillate for bosetting. Du vil sjelden finne at døde alger i et basseng vil bosette til en bassengets bunn uten først å bli behandlet med en klare.

Legge clarifiers


Når du legger klare til et svømmebasseng, kjøre poolens filter to timer før du slår den av. Kjøre filter etter å ha lagt klare til et basseng vil tillate klare å spre fullt i hele bassenget. Forlate bassenget filtreringen for 12 til 24 timer for å gi et vann klare tid til å klumpe seg opp døde alger eller organisk materiale. Når døde basseng alger er klumpet seg opp og lagt seg på bunnen av bassenget, støvsuging bruke bassenget filter vil være enklere.

Basseng clarifiers


Ulike typer basseng clarifiers kan hjelpe klar svømmebasseng vann tåkete opp av døde alger. Alle basseng clarifiers, men fungerer på samme prinsippet med svevestøv som døde alger tung nok og stor nok til å bosette seg. Også, basseng clarifiers kommer i forskjellige styrker, formuleringer og konsentrasjoner. Så lite som en unse av klare i 5000 liter vann vil effektivt behandle et basseng som er overskyet fra døde alger.

Pool Filtration


Når døde svømmebasseng alger har lagt seg, og etter at den er støvsugd opp, sjekk din pool filter hvis det er en sand modell. Sand pool filtre kan bli kanalisert og vil bare resirkulere vann, ikke filtrere det. Hvis trykket i bassenget er sandfilter nekter å stige, er det en god sjanse det er kanalisert. Kanaliseres pool filtre kan ikke effektivt filtrere ut eventuelle gjenværende døde alger. Løse kanalisert sand pool filtre ved spylt eller erstatte den gamle sanden.