Hovudside

Hvordan å lukke Stuck Blinds

by Walther

Hvordan å lukke Stuck Blinds

Blinds er nyttig for både å blokkere ut sterkt sollys samt skape litt privatliv for hjemmet. Men hvis blinds er fast i åpen stilling, og dermed ubrukelig, kan det være veldig irriterende. Persienner får problemer for en rekke årsaker, men i mange tilfeller kan du manuelt lukke stakk persienner hjelp av noen midlertidige løsningene teknikker. Fremgangsmåtene kan ikke permanent fikse problemet, men de vil i det minste gi litt privatliv.

Bruksanvisning


•  Ta tak i trekk ledningen og plasser det i en 45-graders vinkel med toppen av blinds. Dra forsiktig i ledningen for å se om dette utgivelser blinds inn i en lukket posisjon. Hvis ikke, heve ledningen høyere inntil det er nesten parallell med den øverste rail for å se om dette låser opp persiennene.

•  Plasser en gardintrapp ved siden av vinduet, hvis det er nødvendig, slik at du kan nå helt til toppen av blinds. Finn den lille, firkantede hull fra der ledningen kommer ut, setter du inn en liten flat skrutrekker inn i hullet med en hånd. Trekk samtidig ledningen til side med den andre hånden for å frigjøre og lukke persiennene.

•  Reparasjons lamellene som er klistret åpent ved å ta tak i tryllestaven med en hånd, selv om staven ikke fungerer. Finn de vertikale strenger som kjører nedover ryggen av de blinde, og dermed holde dem sammen. Svinge samtidig den tryllestaven mot klokken mens du trekker ned på strengen på baksiden av blinds. Du må kanskje en annen person til å hjelpe til med dette.

Tips og advarsler


  • Hvis disse trinnene ikke lukke persiennene, de krever profesjonell reparasjon eller erstatning.