Hovudside

Planter for sone ni med bronse Color Foliage

by Walther

Planter for sone ni med bronse Color Foliage

Sone 9 er en av de mindre USDA hardførhet soner. Dette subtropisk region omfatter områder og kysten av California, Texas, Oregon og Louisiana. Somrene er varme og tørre i sone 9, men sonen opplever milde vintre, slik at en lang vekstsesong. Bli kjent med hagen din og prøve ut nye temaer. Prøv bronse for en nøytral sesongens farger. Bronse planter gjøre det bra som fyllstoff og fundamenter til aksent andre planter.

Wax Begonia


Voks begonier er hardføre planter for sone ni som har mellomstore hjerteformede blader. Disse bladene blir både bronse og røde fargetoner omkringliggende små blomster. Blomstrer er tilgjengelig i rosa, hvit, rød, oransje og gul rundt et levende gul sentrum. Bloom tid varer fra vår til høst. Dette er flott for sone ni hvor mange planter gå sovende i løpet av sommeren. Disse stemy planter vil vokse mellom 12 og 18 inches høy. Bruk godt drenert jord og plante i løpet av sommeren eller våren. Delvis skygge til skygge er best i disse varmere strøk. Disse bronse løvverk begonier kan dyrkes som ømme stauder eller ettårige.

Japanese Cutleaf Maple


Japanske Cutleaf Maple trær er små planter vokser mellom 12 og 20 meter i høyden. Dette løvtrær vokser best i delvis skygge og gjør det bra som en understory tre i de fleste områder. Men i sone 9, er mest dyrket i fullt solen. Løvverk av denne planten har 7 tann fliker og bronse og røde farger som høsten nærmer seg; disse fargene vil forbli gjennom sone ni sin milde vintre. Vanne japansk Cutleaf Maple regelmessig i litt sur jord.

Coleus Purple Oak


Den Coleus lilla eik er en liten busk og Coleus hybrid. Denne mørke bronse løvverk fullt fyller en plante som vokser opp til 16 inches høy; Bladene er små. Coleus lilla eiketrær håndterer varme og fuktighet godt, vokser i hardførhet soner 9 til 11. Det vil ikke tolerere temperaturer under 40 grader F. Mange vokser det i potter slik at det kan bli brakt innendørs og beskyttet mot frost. Dette anlegget produserer blå blomster. Dyrke den i delvis skygge med godt drenert jord.

Heuchera 'Amber Waves'


Heuchera, eller Amber Waves, er en urteaktig flerårig vokser i hardførhet soner 4 til 9. Blooms er en lys rosa farge omgitt av store bronse løvverk. Bladene er stor i forhold til høyden; rav bølger vokse mindre enn en meter høy med en spread mellom 1 og 1 1/2 meter. Disse vokser godt langs gangveier, hengende planter og potteplanter. Disse blomstrer i løpet av sommeren i delvis skygge.