Hovudside

Slik installerer en usynlig gjerde med en manuell Tool

by Walther

Slik installerer en usynlig gjerde med en manuell Tool

En usynlig gjerde vil spare deg bekostning av byggematerialer og konstruksjon som kommer med et tradisjonelt gjerde samtidig holde kjæledyret ditt begrenset til et begrenset område. Mange bedrifter vil fullføre usynlig gjerde installasjonen for deg, men du kan spare penger ved å installere det selv. Tror ikke at usynlig gjerde installasjon er en vanskelig oppgave som krever omfattende elektrisk reparasjon erfaring og spesialverktøy. Omtrent alle med litt handyman erfaring og en manuell verktøy som en straight-edge spade hell kan installere et usynlig gjerde.

Bruksanvisning


•  Planlegg usynlig gjerde installasjon på papir. Spør din lokale energiselskaper for å markere sine underjordiske verktøy linjer slik at du kan unngå å treffe dem når du graver. Velg det området som du vil at hunden skal være begrenset til med den usynlige gjerdet. Unngå sikkerhetsrisikoer som bassenger eller steder du kanskje ikke vil at han skal skade, for eksempel blomsterbed. Legg en 3 til 4 fot pute rundt omkretsen, og trekke en linje for å representere det usynlige gjerdet omkretsen.

•  Legg usynlig gjerde ledningsnett på verksted over bakken med de spesifikasjonene du plottet ut i trinn 1. Ikke gjør noe graving ennå. Dette trinnet er bare for å få en idé om hvor mye ledningsnett du trenger og hvor du skal legge den. Unngå å lage skarpe, 90-graders svinger. Unngå å legge parallelt gjerde ledningsnett nærmere enn 8 meter fra hverandre, slik at radiosignaler ikke avbryte hverandre.

•  Installer radiosender ved å skru den inn i en vegg. Det bør være på et sted som er skjermet mot vannskader, har likevel lett tilgang til kjæledyr innesperring området og en stikkontakt. Koble den usynlige gjerdet ledningsnett til den trådløse senderen. Noen modeller krever at du fjerner den usynlige gjerdet ledninger og koble dem til to eksisterende ledninger fra radiosenderen med en vanntett ledning kontakt. Andre har sender knekt som bare krever at du setter den usynlige gjerdet ledningene inn i radiosender uten ledning spleising. Atter andre kommer med ledning skjøter for å koble den usynlige gjerdet ledninger med sender ledninger. Utsette til de spesifikke instruksjoner som følger med usynlig gjerde system. Etter at du har koblet den trådløse senderen og den usynlige gjerdet ledninger, koble til senderen og slå den på. Det bør være en grønn lampe som forteller deg kretsen er fullført.

•  Gå tilbake til dyreinnesperring området og det usynlige gjerdet ledninger som du lagt ut på bakken. Bruk en rett kant spade for å grave en smal grøft langs den usynlige gjerdet perimeter du plottet ut i trinn 1. En rett kant spade vil tillate deg å gjøre grøften bare bred nok til å imøtekomme den tynne gjerdet ledningsnett. Du bør også grave i en vinkel rundt 45 grader. Dette vil tillate deg å sette inn ledningene og holde den fra å komme opp av bakken. Dekk smal grøft med noe jord du kan ha fortrengt.