Hovudside

Hvordan lage hvit maling med melkepulver

by Walther

Ikke kast bort pengene dine å kjøpe en hel boks med dyre høyglanset rom dekor maling bare å flikke på en 2-tommers skrapemerker mark, møbler markeringer eller et lite stykke kunstverk igjen etter en liten en på veggen. I stedet kan du blande opp din egen rask batch av pulverisert melk maling med et par ting du sannsynligvis allerede har rundt i huset. Denne løsningen fungerer best for små områder av korreksjon ikke mer enn noen få inches i størrelse, hele veien rundt.

Bruksanvisning


•  I en bøtte eller gammel, tom maling kan, bland 1one del vann til tre deler pulverisert melk.

•  Bland med en stor skje eller malingsblander inntil den når en konsistens av maling.

•  Legg et par spiseskjeer av vannbasert farge hvis du ikke vil ha en vanlig, nøytral hvit. En lys rosa eller himmelblå vil legge til en liten snev av hvit maling. Du kan også bruke vann farge maling hvis du ikke har en hel boks med rom dekor maling på hånden.

•  La malingen tørke godt, minst 24 timer mellom hvert strøk. To til tre strøk bør gjøre for en jevnt ugjennomsiktig finish.

•  Gå over siste strøk med maling med et par slag med klar neglelakk hvis det malte området er ganske liten og veggen er malt med en skinnende overflate. Dette vil blande matt finish av melkepulver maling med glansen av resten av veggen billig og problemfritt.

Tips og advarsler


  • Dette pulverisert melk maling oppskriften gjør maling med en matt finish. Hvis du patching opp en ripete eller skriblet på veggen som er malt med blank hvit maling, vil pulverisert melk maling skiller seg ut fra det uten glans. Den klar neglelakk fix bør bare brukes til små områder.