Hovudside

Hvordan Dekk en Stipple Ceiling Ater New Attic Isolasjon

by Walther

Å ha isolasjon blåst inn på loftet vil bidra til å gjøre ditt hjem mye varmere i de kalde månedene, men det kan også være svært vanskelig på taket ditt. Hvis du ikke har tilstrekkelig tilgang til loftet området, vil entreprenører typisk skjære hull i taket for å blåse isolasjonen oppover. Dette vil gi deg flere stygge hull som må lappet. For en stipple taket, vil du også nødt til å retexture de lappet områder, slik at de vil matche resten av taket.

Bruksanvisning


•  Skjær rundt hullet med et verktøy kniv. Utvide hullet slik at minst ett tak bjelke er utsatt. Dette vil gjøre det enklere å installere oppdateringen gips. Trimme ut hullet til den er jevnt formet, fortrinnsvis i et rektangel.

•  Mål for lappen stykke gips med et målebånd. Få bredde- og lengdemålinger for lappen de.

•  Kutt ny gips til å passe med et verktøy kniv. Resultat baksiden av panelet med et verktøy kniv. Snapper den over et bord eller kneet for å bryte styret. Skjære gjennom alt papir som ikke bryte vekk med verktøyet kniv.

•  Monter gips panel inn i hullet og installere den med gips skruer og en batteridrevet skrumaskin. Passe nøye gips i den nakne plass. Sett inn minst tre skruer gjennom gips i taket bjelke.

•  Tape over sømmene av lappet gips. Trykke den selvklebende tapen i gips fast i taket, særlig over den stiplede området. Hvis det ikke vil overholde, bruke verktøyet kniv til å skrape bort stipling løpet der du trenger å tape.

•  Påfør sparkelmasse over båndet og over dine skruer. Skrap på et tynt lag av forbindelse med kanten av en sparkel over alt av båndet og skruemerker. La dette settet før det er vanskelig å ta på. Dette tar vanligvis mellom fire og seks timer. Sand den med en fin-sandpapir når det er vanskelig. Overflaten av plasteret bør være glatt.

•  Lay drop kluter ned under taket og over veggene. Dette vil beskytte dem fra overspray.

•  Bland leddforbindelse med en liten mengde vann og taket maling. Legge alt i en bøtte. Rør blandingen sammen inntil det er konsistensen av pannekakerøre. Sett blandingen i trakten av taket tekstur pistol.

•  Spray tekstur over lappet området. Påfør første strøk tynt. Se på teksturen mellom den nylig lappet spot og det gamle taket. Om nødvendig, legge mer tekstur til disse to områdene matche.