Hovudside

Tropiske Leaf Planter

by Walther

Tropiske Leaf Planter

Med sin eksotiske og fargerike utseende, tropiske blomster tendens til å stjele rampelyset når det gjelder hagearbeid med prydplanter. Noen gartnere, men vil finne at tropiske blad planter - tropiske planter som ikke har noen blomster eller unremarkable, skjulte blomster - er en mer passende plass for deres hjem eller hage.

Grønn Ahasverus


Også kalt rask jenny, grønn vandrende jøde (Tradescantia fluminensis) er en snikende flerårig plante som kommer fra subtropiske strøk i Brasil og Argentina. Anlegget har en tykk, saftig stilk og kjøttfulle ovale blader, noe som kan være lyse grønn eller spraglete fløte og grønt avhengig av sorten. Den tropiske planten er populær som en bunndekkende og som en løvverk plante for en hengende kurv eller container. Plant grønn vandrende jøde i en partial- til full sol plassering i US Department of Agriculture soner 9 til 11. Anlegget foretrekker en fruktbar, rik jord, men vil vokse i mindre enn ideelle jord hvis vannes på en jevnlig basis.

Hosta


Hosta (Hosta spp.) Er en tropisk plante kjent for sin toleranse av skygge og for sine livlige klynger av blader. Hosta planter er tilgjengelig i en rekke farger, fra ren grønn til grønn med hvite marginer og selv blå eller gull. Hosta planter har en tett, mounding vane, vanligvis vokser til å være mellom 1 og 3 meter høye. Plante hosta i en utendørs container eller i hagen som kant eller skyggeplante. Ettermiddag skyggen med morgensol er ideell for dette anlegget, selv om full skygge er også egnet. Plante i en godt drenerende, fruktbar og fuktig jord i USDA sone 3 til 9.

Cut-Leaf Philodendron


Cut-blad Philodendron (Philodendron bipinnatifidum) er en regnskog plante som kommer fra tropene i Brasil og Paraguay. Vokser opp til 15 meter høye i ideelle forhold, anlegget produserer store, blanke tropiske bladene som er innskåret med "kutt". Anlegget har en grov stammen som har en tendens til å bre seg utover under vekten av bladene. Cut-blad Philodendron er egnet som stueplante eller som en hageplante i USDA sone 9 til 11. Plant i et godt drenerende, fruktbar og fuktig jord i flekkete sollys eller lys skygge. Anlegget kan ikke håndtere fullt sollys. Hold barn borte fra anlegget, som alle deler er giftig ved svelging.