Hovudside

Slik fjerner Tile Fra en Mantel

by Walther

Slik fjerner Tile Fra en Mantel

Peis mantels kan være laget av en rekke materialer, inkludert tre, naturstein og tegl. Hvis du har et flislagt-over mantel som du ønsker å Refinish tilbake til det opprinnelige materialet, vil alle av denne brikken må fjernes. Dette prosjektet krever ingen omfattende DIY kunnskap, og du bør være i stand til å fullføre det på en dag, med mindre din mantel er usedvanlig stor eller flis er veldig sta.

Bruksanvisning


•  Prep området og slitasje sikkerhetsutstyr. Dropcloths bør plasseres under mantel å hjelpe fange rusk som faller. Du kan også bruke en søppel kan der for å hjelpe fange flis stykker for å gjøre opprydding enklere. Ta på hansker for å beskytte hendene fra skarpe fliser kanter, og vernebriller for å beskytte øynene.

•  Bryt fliser. Keramikk og stein fliser må brytes først for enkel fjerning. Bruk en hammer, og slå i sentrum av en flis. Trekk bitene bort for hånd, eller chip dem bort med en meisel. Fortsett til alle bitene av flis er fjernet.

•  Påfør lim remover. Bruk white spirit eller et kommersielt lim remover. Pensle det på mantel med en pensel, og la det stå i fem til ti minutter.

•  Skrap bort limet. Bruk en plast sparkel, slik at du ikke vil skape huljern i en tre mantel. Begynne å skrape bort limet i en oppadgående bevegelse. Du må kanskje søke ekstra lim remover til gjenstridige flekker. Mantel vil nå være klar for lakkering.