Hovudside

Min Dyson Lukter Bad

by Walther

Min Dyson Lukter Bad

I motsetning til tradisjonelle støvsugere, bruker en Dyson merkevare støvsuger en bin som lar deg å avhende rusk etter hver bruk hvis du ønsker. Hvis din Dyson har en uvanlig lukt, kan det være grunn til noe i den klare beholderen eller et problem med filteret. Fikse problemet er noe du kan gjøre selv uten å måtte ringe for en tjeneste reparasjon.

Bin


Sjekk inne i avfalls for uakseptable stinky element, og kast av vrakrestene som normalt. Aldri la rusk komme over linjen markert fyll eller du kan kompromittere effektiviteten av vakuum eller skade motoren. Skyll ut bin jevne mellomrom for å fjerne eventuelle innebygde opp floker, men ikke sette hyllen i oppvaskmaskinen. Ikke plasser bin tilbake inne i vakuum med mindre det er helt prøve.

Våte Filters


Dyson antyder rengjøring av vakuum-filtrene hver måned for å holde dem rene og i orden. Etter rengjøring, vent de foreslåtte 24 timer tørketid før støvsuging, eller du kan føre til mugg og mugg å danne inne i filteret.

Advarsler


Støvsug ikke våte stoffer med mindre din Dyson er spesielt beregnet for våt bruk. Støvsuging våte elementer på vått underlag kan føre til elektrisk støt.