Hovudside

De beste plantene til å vokse i Elk, California

by Walther


Elg er en liten by i Nord-Californias Mendocino County. Sittende på Highway 1 på klippene over Stillehavet, har byen bare ca 200 innbyggere. Variasjonen av plantelivet som vokser i Elk er omfattende.

Urter og andre Natives


Livet nær sjøen i Elk kan være vanskelig på planter hvis de ikke er tilpasset til de kjølige, tåkete somre og salt sjøluft. Det er derfor kyst innfødte planter er noen av de beste valgene for landskaps her. Fra busker som vill syrin (Ceanothus) til årlige blomster som clarkia og lupin, til pærer som Pacific Coast Iris, de innfødte har lite vedlikehold landskaps og farge.

Fordeler med Økende Native Plants


Når du tar med lokale planter i landskapet du bidra til å holde sine gene pool live. Mange innfødte planter lett reseed seg selv, noe som betyr at du trenger ikke plante de ettårige hvert år fordi de plante seg selv. Northern California innfødte planter er ofte resistente mot lange tørkeperioder og kan tåle tunge, kalde vinteren regner. De gir hagen et naturlig utseende og alt du må gjøre er å beskjære dem å holde dem under kontroll.

Voksende Kyst Native Plants


Fordi de kystnære innfødte planter er perfekt tilpasset bakgårder samt åpne områder, de gjør det bra i stedlige masser, som ofte sand. De får ingen kunstgjødsel i sine naturlige omgivelser, så du trenger ikke bruke tid og penger på anlegget mat. Hvis du plante innfødte i høst, vil den normale vinteren regner hjelpe dem å bli etablert før den lange, tørre våren og sommeren.