Hovudside

Hjemmelaget Tørrmopp Treatment

by Walther

Hjemmelaget Tørrmopp Treatment

Rengjøring hjemme er en endeløs oppgave. Det er alltid noe som må vaskes, tørkes, skinte eller støvet. Det største problemet at de fleste hushjelper står overfor er støv. I motsetning teppe, som feller og holder støv, andre typer gulv som hard, linoleum og fliser som krever bruk av en tørrmopp for riktig fjerning av støv. Det er rengjøringsmidler laget spesielt for støv mopper, men de kan være dyrt. Ved å følge disse få enkle trinn, kan du piske opp din egen tørrmopp behandling og være på vei rent hjem dine gjester vil beundre.

Bruksanvisning


•  Fyll sprayflaske med vann fra springen, og etterlater ca. 2 inches mellom toppen av flasken, og på overflaten av vannet.

•  Legg 2 til 3 ss. husholdnings ammoniakk til vannet i sprayflaske.

•  Skru på toppen til sprayflaske og rist flasken for å blande ammoniakk og vann sammen. Riste flasken bort fra ansiktet ditt i tilfelle det er noen lekkasjer som potensielt kan bli sprutet inn i øynene.

•  Spray bunnen av tørrmopp med ammoniakk-vannblanding. Ikke helt mette tørrmopp før det drypper, bare dempe den.

•  Begynn rengjøring. Etter ca 10 eller 15 swipes med tørrmopp, spray bunnen av tørrmopp igjen. Dette vil sikre at tørrmopp alltid er fuktig og vil fjerne støvet.