Hovudside

Desinfesering Instruksjoner

by Walther

Desinfesering Instruksjoner

Fumigating ditt hjem er en viktig del av pest management. Hvis en loppe, termitt eller annet insekt er flekket eller annet sted i hjemmet, kan du være sikker på at det er mer gjemmer seg et sted du ikke kan se. For å hindre spredning av eventuelle bakterier eller virus, kan du bruke en kommersiell bug fumigator i ditt hjem.

Bruksanvisning


Forberedelse


•  Legg all maten bort som sitter på komfyren, møte eller bordet. Ikke la noe ut som skal forbrukes etter desinfeksjonen. Den kjemiske vil trenge gjennom skap, så en åpen pakke med kjeks eller frokostblanding skal være forseglet i en lufttett pose eller kastet ut for å unngå forgiftning.

•  Lukk mikrobølgeovn, stekeovn og kjøleskap dører stramt. Du kan plassere bakeware, servise og bestikk inne i ovnen for å hindre forurensning, eller de kan bo i skapene. Vask alle dine matlaging verktøy før bruk når gassing er fullført.

•  Fjern levende planter og dyr fra området. Ikke la noe bak som kan omkomme under de tunge røyk og kjemikalier av skadedyr spray. Dekk fisken tank tett eller fjerne dem fra området. Ikke la katter, hunder, fugler, øgler eller noen form for vegetasjon bak.

Desinfisere


•  Ta barn og kjæledyr til bilen, til bakgården eller hjemme hos en slektning vente til utgassing prosessen er fullført. Vær klar til å forlate med noen eiendeler du kan trenge i løpet av de neste tre til fire timer.

•  Lukk dører og vinduer tett slik at røyk ikke forlater det berørte området. For å drepe skadedyr, er den kjemiske konsentrert for å sikre at skadedyrene blir utryddet. Noen luftlekkasje vil redusere styrken.

•  Plasser fumigator i midten av rommet. Ikke satte den ved vegger eller store møbler, ettersom gassen behov for å utvide og fylle området helt. Denne prosess er bedre utført i en åpen del av rommet.

•  Dra tappen og forlate rommet straks. Lukke døren bak deg og forlate området urørt uten nytt inn i minst tre timer.

•  Åpne alle vinduer og dører ved re-entery. Vent minst 30 minutter for å la barn og kjæledyr til å gå inn. Kjemikaliene kan være for sterk for små til å håndtere først.