Hovudside

Hvordan bruke Rocks å gjøre hagen Stairs

by Walther

Kanskje ingenting gjør en dristigere uttalelse til å bli to nivåer i hagen din enn en buktende, gamle utseende stein trapp. Utseendet på trinn hugget inn i jorden er tiltalende i en nesten primordial måte, men likevel er moderne og elegant på samme tid. Steiner tilby ekstra insentiv for å være jord-vennlig og allment tilgjengelig, og ikke minst variert nok til å tilby farger som utfyller enhver setting. Enten trapp er høy og svingete eller noen få enkle trinn, bygge fra steiner er et utmerket og rimelig måte å legge til et snev av storhet til enhver hage.

Bruksanvisning


En hale steiner ut til arbeidsstedet. Hvis du skal bruke flere steiner for å gjøre opp hvert trinn (heller enn en stor kampestein per trinn), kan det bidra til å finne ut hvilke bergarter passer godt sammen mens du er fortsatt i bunnen av bakken. De beste steinene er flat på toppen og omtrent seks inches høy. En dybde på 10 til 18 inches gir en fin bred skritt, med et lite rom for overlappende steinene.

•  Grav ut et nivå sted for den første steinen med en liten spade eller spade, og legge et tynt lag med grus for å hjelpe til med drenering og å holde steinen på plass. Pile skitt ut til siden for nå.

•  Plasser det første skrittet på plass, wiggling den inn i grus. Den enkleste (om enn trolig minst teknisk) betyr av kiler steinene er å hoppe opp og ned et par ganger på hvert trinn. Alternativt kan du bruke en gummihammer.

•  Grav området for neste trinn, og cap med et lag av grus. Plassere den andre steinen slik at den overlapper stegene under med 3 til 4 inches, sitter lunt og flat. Legg til mer grus eller grave ut mer jord inntil steinene hvile ordentlig.

•  Fortsett å grave, legge grus og sette steiner til din stein trapp er fullført.

•  Pack all den utgravde skitt tilbake mellom og rundt trinnene, fylle eventuelle hull og gjemmer seg så mye grus som mulig.

Tips og advarsler


  • Legge planter og mindre steiner langs åssiden ved siden av din hage trapp er en fin måte å blande trinnene i omgivelsene og at det ser ut som om du trapper har vært på plass for aldre.
  • Alltid få hjelp av en venn eller to når du løfter tunge steiner. Selv små steinblokker kan veie hundrevis av pounds. Bruk en dolly, trillebår eller vogn for å flytte steiner på plasseringen.