Hovudside

Hvordan å rengjøre med Clorox Bleach til Paint

by Walther

Clorox blekemiddel blandet med vann blir ofte brukt til å drepe mold og mugg før maling. Oppløsningen sprayes på overflaten, og deretter tillatt å tørke. Et annet program er utført og deretter skrubbet med en myk børste eller svamp. Overflaten blir så renset med rent vann og fikk tørke. Clorox blekemiddel kan gi flekker på klær, og brenne huden og øynene, så forsiktighet bør utvises ved bruk av konsentrat. En kopp blekemiddel legges til hver liter vann når du rengjør overflater for maling.

Bruksanvisning


•  Ta på gummihansker og vernebriller. Hell en kopp Clorox blekemiddel og 1 liter vann inn i en mopp bøtte. Bland blekemiddel og vann.

•  Fyll en sprayflaske med blekemiddel og vann.

•  Spray overflaten med løsningen fra topp til bunn. Spray bare nok til å fukte området uten å forårsake vann for å kjøre ned overflaten. Tillate dette belegget tørke helt.

•  Spray overflaten igjen med blekemiddel. Skrubb løsningen over overflaten med en skurebørste for å la blekemiddel for å rense alle utenlandske forurensninger. Tørk bort skitt med en svamp. Skyll svampen i rent vann, og fortsetter å tørke bort blekemiddel og skitt inntil alle rester er fjernet. La overflaten tørke.