Hovudside

Hvordan Grow Fargerike Bell Peppers

by Walther

Hvordan Grow Fargerike Bell Peppers

Paprika er en favoritt i hjemmet hager som nye og fargerike varianter blir gjort tilgjengelig. De er ganske lett å vokse og har svært få skadedyr. De dyrket frukt på planten også gjøre vakre ornamenter for din hage. Paladin, Red Knight, King Arthur og Vivaldi er sykdom motstandsdyktig varianter av rød paprika som produserer godt. Lafayette og Aladdin er gul paprika varianter anbefalt av University of Missouri vegetabilske avlinger spesialist Lewis Jett.

Bruksanvisning


•  Hvis du vokser det fra frø, er den beste tiden å starte i ditt hjem fem til åtte uker før den siste frost. Bruk en 2- til 4-tommers potten, eller større. Frø bør sås i et fuktig, lett jord blanding.

•  Plant utenfor når all fare for frost i ditt område har forsvunnet. The paprika trives i temperaturer fra 70 til 80 grader Fahrenheit i løpet av dagen, og 60 til 70 grader Fahrenheit om natten. Paprika vokser ikke godt i kaldt vær. Oppsøk en varm, solrikt sted i hagen din for planting. Mange dyrkere transplantere planter for tidlig i vekstsesongen. Jordsmonnet i hagen din bør være rundt 60 grader Fahrenheit på en dybde på 3 inches før planting paprika utenfor.

•  Plantene trenger jord surhet rundt 05.08 til 06.06 pH. En gjødsel som 8-16-16 eller 5-10-10 kan brukes. Plante frøplante 12 til 18 inches hverandre i rader, og pakke jord fast rundt røttene. Påfør gjødsel ofte og sjenerøst hvis du ser fruktene begynner å dukke opp.

•  Paprika krever tung vanning, men ikke suge dem (flom bakken rundt sine røtter). Stående vann oppfordrer muggvekst, noe som ville råtne rotsystemet.

•  La dine fargerike paprika på anlegget for å modnes i to uker enn de grønne paprika, slik at de kan utvikle full farge. Du kan høste paprika når de når 4 til 5 inches lang. Umodne Peppers er myk, tynn kjøttsatt og blek i fargen.

Tips og advarsler


  • Paprika kan plukkes når som helst når de er etablert.
  • Hold høsting; jo flere paprika du plukke den mer anlegget vil produsere.
  • De kan spises kokt, syltet og stappet.