Hovudside

Hva Blomstrende Busker Have Vannmelon-farget Blooms?

by Walther

Hva Blomstrende Busker Have Vannmelon-farget Blooms?

Blomstrende busker legge farge, tekstur og duft til landskapet. Noen enda tiltrekke gunstige pollinatorer, for eksempel kolibrier, bier og sommerfugler, med sine lyse blomster og nektar. Når du velger vannmelon-hued blomstrende busker for hagen din, velger arter med kulturelle krav, inkludert soleksponering, jordtype og fuktighet behov, som best samsvarer med betingelsene i plantestedet.

Crape Myrtle


Flere sortar av crape myrt (Lagerstromeia indica) produserer vannmelon-hued blomster. Crape myrt vokse fra 2 til 20 meter høy og har mørkegrønne, løvfellende løvverk som blir rød, oransje og gul i høst. De trives best i full sol og fuktig, godt drenert jord. The Watermelon Red blomstrer med lyse rosa blomster og vokser fra 8 til 12 meter høye. William Toovey vokser 10 til 20 meter høye i en bred, vase form. Den produserer vannmelon rosa-røde blomster i midtsommer. Dverg crape myrt er Bourbon Street, som vokser til to meter høy og blomstrer voldsomt med vannmelon-røde blomster; Kreolsk, som vokser til 3 meter, produserer vannmelon-røde blomster og vokser godt i beholdere; og Houston, en to-fot-høy busk som blomstrer med vannmelon-røde blomster og vokser i en symmetrisk form.

Rhododendron


Rhododendron (Rhododendron spp.) Vokse som eviggrønne eller løvfellende busker. Mest produsere prangende, store blomster om våren eller sommeren. Når plantet i fruktbar, godt drenert, fuktig jord med en pH-nivå på 4,5 til 6,0, gjør rhododendron ikke generelt krever mye vedlikehold. Plante rhododendron i filtrert skygge, for eksempel som produseres av høye, eviggrønne kalesjer. Anna Rose Whitney rhododendron, en hybrid, vokser til seks meter høye. Den produserer dype, vannmelon-rosa blomster fra midten til slutten av sommeren. Det tåler varme. Hybrid Pink Delight (R. aurigeranum "Pink Delight") vokser fra 3 til 6 meter høye. Den produserer klynger av åtte til ti vannmelon-rosa, 3-tommers-lange blomster.

Asalea


Flere hybrider av sørlige indica asalea (Rhododendron indicum) produserer lys vannmelon rosa-til-røde blomster. De fleste av disse eviggrønne busker vokse mellom 6 og 12 meter høye med en litt smalere spredning. Asalea blomstrer om våren og har mørkegrønne, store blader med hårete stilker. De foretrekker delvis skygge og syrlig, fuktig, fruktbare, godt drenert jord. Den Brilliant vokser 6-8 meter høy og produserer enkle, vannmelon-røde blomster. Pride of Mobile vokser også 6-8 meter høye. Den blomstrer med vannmelon-rosa blomster i slutten av våren og noen ganger re-blomst i høst.

Powderpuffs


Powderpuff busker (Calliandra spp.) Også produsere vannmelon-farget blomster. Den powder (C. haematocephala). Denne eviggrønne busken har lave greiner og flere badebukser og vokser til 15 meter høye med en lignende spread. Den produserer en overflod av 3-tommers, duftende, puffy vannmelon-rosa, rød og hvite blomster om våren, sommeren og høsten. Dette tørke-tolerant busk vokser best i full sol og sandholdig jord. Den rosa powderpuff (C. surinamensis) har lignende vekstmønstre og kulturelle krav. Denne eviggrønne busken blomstrer med silke puffs av vannmelon-rosa og hvite blomster.