Hovudside

Hvordan du rengjør mugg på Murverk

by Walther

Mugg kan vokse på omtrent alt, inkludert murstein, stein eller sement. Mugg produserer grønn til svarte flekker som kan gjøre din murverk ser veldig ubehagelig. Mugg er en vanlig husholdning problem, men det kan være ganske farlig. Ifølge Rhode Island Department of Health, kan spores fra mugg forårsake luftveis og andre helsemessige problemer for enkeltpersoner. Dette gjør mugg fjerning avgjørende. Heldigvis, kan du rense den fra murverk lett med billig elementer og et par timer av din tid.

Bruksanvisning


•  Ta på deg vernebriller, gummihansker og ansikts ventilator. Bleach produserer sterk røyk; lage en ventilator nødvendig. Bleach kan også brenne huden og skade øynene uten riktige sikkerhetsforanstaltninger. Slitasje gamle klær og sko for denne ork. Hvis du søler blekemiddel på klærne, vil det ødelegge dem.

•  Ta plast bøtte og fyll den opp halvveis med varmt vann. Dumpe i en kopp pulverisert vaskemiddel. Begynn omrøring og bland i en halv liter blekemiddel.

•  Hell din mugg fjerning renere inn i din hage sprøyta. Hvis arbeider innendørs på en mindre oppdatering av mugg, i en kjeller, for eksempel, la i bøtte.

•  Slå på hageslange og skyll mur for å fjerne løst smuss og rusk. Hvis innendørs våt området med vann fra en annen bøtte.

•  Spray murverk område med hagesprøyte (eller sette på gummihansker og påfør med en svamp hvis innendørs). La blekemiddel mugg remover å sitte på din mur i ca 10 minutter eller til dine grønne eller gråsort flekker begynner å slå en hvit farge.

•  Ta skrubbe børste og begynne å skrubbe hele området på din masory. Ta din stiv kost og bruke den for ut av tilgjengelige områder. Trykk ned og vigoriously i en frem og tilbake bevegelse for rengjøring mur med din kost.

•  Plukk opp hageslangen, hvis utendørs, og skyll området grundig for å fjerne alt av blekemiddel. Hvis innendørs, skyll med vann ved hjelp av en svamp og bøtte.